Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

FIXED EGG3 Sportovní sluchátka s mikrofonem white - 50% sleva

-50%
FIXED EGG3 Sportovní sluchátka s mikrofonem white

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


FIXED EGG3 Sportovní sluchátka s mikrofonem white z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, sluchátka a náhlavní soupravy, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným FIXED EGG3 Sportovní sluchátka s mikrofonem white .

Zlevněné zboží

Sportovní sluchátka s mikrofonem FIXED EGG3 jsou ideální volba pro vyznavače aktivního životního stylu a jsou určena pro mobilní telefony a zařízení s konektorem 3,5 mm jack. Pecková sluchátka FIXED EGG3 dobře drží v uchu, skvěle izolují okolní hluk a přináší perfektní, čistý zvuk. Díky ergonomicky tvarovaným nástavcům do uší a minimální hmotnosti drží perfektně při jakémkoliv pohybu. O ovládání hudebního přehrávače se postará dálkové ovládání přímo na kabelu sluchátek. Pomocí vestavěného mikrofonu si bez problémů vyřídíte hovory. Vedle páru sp...ortovních nástavců do uší najdete v balení i klasické nástavce pro každodenní nošení, stačí si vybrat ty pravé. Vlastnosti produktu: sportovní pecková sluchátka konektor: 3,5 mm jack ergonomicky tvarované nástavce 2 druhy nástavců do uší - sportovní a klasické vestavěný mikrofon multifunkční tlačítko - ovládání hudby, hovorů izolace okolního hluku perfektně drží v uchu čistý zvuk ve vysokém rozlišení

Produkt je výrobek značky Fixed ,distribuovaný s EAN kódem 8591680068265.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Fixed, Zvuk Fixed, Zvukové komponenty Fixed, Sluchátka a náhlavní soupravy Fixed.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

FIXED EGG3 Sportovní sluchátka s mikrofonem white a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, sluchátka a náhlavní soupravy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fixed a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fixed najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

FIXED EGG3 Sportovní sluchátka s mikrofonem white
Právě si prohlížíte... - 50% sleva

149,- Kč