Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Energy Sistem Earphones Urban 1 True Wireless White

Energy Sistem Earphones Urban 1 True Wireless White
Energy Sistem Earphones Urban 1 True Wireless White
Energy Sistem Earphones Urban 1 True Wireless White
Energy Sistem Earphones Urban 1 True Wireless White

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Energy Sistem Earphones Urban 1 True Wireless White z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, sluchátka a náhlavní soupravy, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Energy Sistem Earphones Urban 1 True Wireless White .

Detailní informace

Stylová True Wireless sluchátka Energy Urban 1 Užijte si skutečnou bezdrátovou svobodu při poslechu vaší oblíbené hudby. True Wireless sluchátka se stylovým designem Energy Urban 1 v bílé barvě vám přinesou vyšperkovaný zvuk a možnost handsfree hovorů prostřednictvím bezdrátové technologie Bluetooth 5.0. Zprostředkují vám přitom až 5 hodin nonstop hudby a až 20 hodin poslechu s nabíjecím pouzdrem. Vždy připraveny k hudbě Pusťte si svůj playlist bez čekání. Sluchátka se ihned po vyjmutí z nabíjecího pouzdra automaticky spárují s telefonem pomocí... funkce Open & Play a poté už stačí pouze stisknout tlačítko play a užívat si poslech hudby. Kompletní bezdrátová svoboda Vychutnejte si hudbu doma, ve městě nebo na zahradě volně a bez omezujících kabelů. Bluetooth sluchátka se díky technologii True Wireless obejdou úplně bez drátů a vy si tak můžete užít pohodlnější poslech. Hudba na celý den Nepřerušujte poslech hudby. Nyní si ji můžete užívat celý den bez nutnosti hledat nabíječku. Samotná sluchátka vám zajistí až 5 hodin poslechu na jedno nabití a s pomocí nabíjecího pouzdra můžete jejich výdrž jednoduše prodloužit až na 20 hodin. Rychlé a snadné vyřizování hovorů Vyřizujte hovory rychle a snadno bez nutnosti vytahování telefonu z kapsy. Díky bezdrátovému propojení s telefonem prostřednictvím technologie Bluetooth 5.0 a vestavěnému mikrofonu můžete vést hovory jedním kliknutím.

Produkt je výrobek značky Energy ,distribuovaný s EAN kódem 8432426449774.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Energy, Zvuk Energy, Zvukové komponenty Energy, Sluchátka a náhlavní soupravy Energy.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

508,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Energy Sistem Earphones Urban 1 True Wireless White a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, sluchátka a náhlavní soupravy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Energy a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Energy najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Energy Sistem Earphones Urban 1 True Wireless White
Právě si prohlížíte...

559,- Kč