Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

True Wireless sluchátka ENERGY Earphones Sport 6, modrá

True Wireless sluchátka ENERGY Earphones Sport 6, modrá
True Wireless sluchátka ENERGY Earphones Sport 6, modrá
True Wireless sluchátka ENERGY Earphones Sport 6, modrá
True Wireless sluchátka ENERGY Earphones Sport 6, modrá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


True Wireless sluchátka ENERGY Earphones Sport 6, modrá z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, sluchátka a náhlavní soupravy, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným True Wireless sluchátka ENERGY Earphones Sport 6, modrá .

Detailní informace

Sportovní True Wireless sluchátka Energy Sport 6 Užijte si poslech své oblíbené hudby i při vašich sportovních aktivitách v bezdrátové svobodě s True Wireless sluchátky Energy Sport 6 v barvě Navy. Bezdrátová sluchátka pro sportovce jsou vybavena promyšleným systémem upevnění pro vaše pohodlí, díky krytí IPX7 jsou odolná proti potu a vodě a s nabíjecím pouzdrem vám přinesou až 20 hodin hudby. Stvořena tak, aby přežila vodu i pot Sluchátka Energy Sport jsou tvořena pro sportovce všeho druhu a jako taková musí mít provedení, které zvládne jakouko...li sportovní aktivitu. Díky standardu IPX7 jsou zcela odolná proti vodě a potu, takže je můžete využít pro ty nejnáročnější tréninky a po nich je opláchnout vlažnou vodou. Prodlužte jejich výdrž až na 20 hodin Zaposlouchejte se do hudby a neřešte neustále vybitou baterii. Vestavěná baterie vám umožní až 5 hodin poslechu na jedno nabití a v případě potřeby jim můžete snadno doplnit energii uložením do nabíjecího pouzdra, které jim prodlouží výdrž až na 20 hodin. Unikátní systém uchycení Díky revolučnímu systému uchycení Secure Fit nabízí sluchátka jedinečné pohodlí a bezpečnost. Jednoduše je spárujte se svým mobilním telefonem pomocí Bluetooth 5.0, vyberte si svoji oblíbenou hudbu a soustřeďte se pouze na svůj trénink. Vyřizujte hovory nebo si přivolejte asistenta S pomocí vestavěného mikrofonu můžete i při vašich sportovních aktivitách snadno vyřizovat handsfree hovory a jednoduchým ovládáním přímo na sluchátkách ovládat přehrávání hudby. S funkcí Auto Connect se navíc nemusíte obtěžovat s připojováním sluchátek, ta se totiž po vytažení z pouzdra sama automaticky zapnou a spárují s vaším telefonem. Kdykoli si navíc můžete přivolat na pomoc hlasového asistenta.

Produkt je výrobek značky Energy ,distribuovaný s EAN kódem 8432426447619.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Energy, Zvuk Energy, Zvukové komponenty Energy, Sluchátka a náhlavní soupravy Energy.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

True Wireless sluchátka ENERGY Earphones Sport 6, modrá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, sluchátka a náhlavní soupravy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Energy a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Energy najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

True Wireless sluchátka ENERGY Earphones Sport 6, modrá
Právě si prohlížíte...

1310,- Kč