Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Drátová sluchátka ALIGATOR AH03, černá

Drátová sluchátka ALIGATOR AH03, černá
Drátová sluchátka ALIGATOR AH03, černá
Drátová sluchátka ALIGATOR AH03, černá
Drátová sluchátka ALIGATOR AH03, černá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Drátová sluchátka ALIGATOR AH03, černá z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, sluchátka a náhlavní soupravy, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Drátová sluchátka ALIGATOR AH03, černá .

Detailní informace

Drátová sluchátka značky ALIGATOR AH03 s dálkovým ovládáním a funkcí Handsfree. Designová sluchátka s kvalitním zvukem a dálkovým ovládáním přímo na odnímatelném 3,5mm Jack kabelu. Pomocí jednoduchého ovládání, můžete také přehrávat, pozastavovat, přepínat hudbu, popřípadě měnit úroveň hlasitosti, to vše bez nutnosti držení telefonu v ruce. Sluchátka mají také dynamické výšky a robustní basy. Posluchači určitě ocení 40mm měniče a široký frekvenční rozsah 20 Hz až 20000 Hz, který vykreslí všechny tóny vašich oblíbených skladeb v prémiové zvukové... kvalitě. Sluchátka mají polstrované náušníky se dokonale přizpůsobí vašemu uchu a vy si můžete užívat poslechu celé dlouhé hodiny v maximálním komfortu. Technické parametry: Funkce: Mikrofon/Příjem hovoru Jack 3,5mm Délka kabelu: 120cm Reproduktor: 40mm Citlivost: 105+-3dB/mW Impedance: 32Ω ± 15% Rozsah frekvence: 20-20 000Hz Barva: černá

Produkt je výrobek značky Aligator ,distribuovaný s EAN kódem 8595181157664.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Aligator, Zvuk Aligator, Zvukové komponenty Aligator, Sluchátka a náhlavní soupravy Aligator.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Drátová sluchátka ALIGATOR AH03, černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, sluchátka a náhlavní soupravy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Aligator a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Aligator najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Drátová sluchátka ALIGATOR AH03, černá
Právě si prohlížíte...

299,- Kč