Bluetooth sluchátka Niceboy HIVE sport 2 - 31% sleva

-31%
Bluetooth sluchátka Niceboy HIVE sport 2
Bluetooth sluchátka Niceboy HIVE sport 2
Bluetooth sluchátka Niceboy HIVE sport 2
Bluetooth sluchátka Niceboy HIVE sport 2
690 999 8
690,- Kč

Původní cena: 999,- Kč


Hodnocení:


Bluetooth sluchátka Niceboy HIVE sport 2 z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, sluchátka a náhlavní soupravy, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Bluetooth sluchátka Niceboy HIVE sport 2 .

Zlevněné zboží

Sport za zvuků naší oblíbené hudby dostává zcela nový rozměr, proto uvítáte tato bezdrátová Bluetooth sluchátka Niceboy HIVE sport, speciálně navržená pro zvýšené nároky při sportovních aktivitách. Niceboy HIVE sport 2 Sluchátka byla vybavena prachutěsným a voděodolným krytím IPX4. O kvalitní zvuk se u sluchátek postará osazení CSR čipem, Bluetooth 4.1, technologie potlačení šumu CVC 6.0 a APT-X. Na jedno nabití sluchátka Niceboy HIVE sport vydrží 8-10 hodin přehrávání a s vestavěným mikrofonem můžete snadno vyřizovat hands-free telefonní hovor...y. Nenechte se omezovat zamotanými kabely a vydejte ze sebe maximum se sluchátky Niceboy HIVE sport.

Produkt je výrobek značky Niceboy ,distribuovaný s EAN kódem 8594182424072.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Niceboy, Zvuk Niceboy, Zvukové komponenty Niceboy, Sluchátka a náhlavní soupravy Niceboy.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Bluetooth sluchátka Niceboy HIVE sport 2 a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, sluchátka a náhlavní soupravy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Niceboy a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Niceboy najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bluetooth sluchátka Niceboy HIVE sport 2
Právě si prohlížíte... - 31% sleva

690,- Kč