Bezdrátová TWS sluchátka FIXED Boom Pods, bílá - 17% sleva

-17%
Bezdrátová TWS sluchátka FIXED Boom Pods, bílá
Bezdrátová TWS sluchátka FIXED Boom Pods, bílá
Bezdrátová TWS sluchátka FIXED Boom Pods, bílá
Bezdrátová TWS sluchátka FIXED Boom Pods, bílá
829 999 1033
829,- Kč

Původní cena: 999,- Kč


Hodnocení:


Bezdrátová TWS sluchátka FIXED Boom Pods, bílá z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, sluchátka a náhlavní soupravy, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Bezdrátová TWS sluchátka FIXED Boom Pods, bílá .

Zlevněné zboží

Bezdrátová sluchátka True Wireless FIXED Boom Pods v moderním ergonomickém designu nabízí perfektní hudební produkci a naprostou svobodu. Propojení pomocí technologie Bluetooth 5.0 je plně stabilní s dosahem až 10 m, sluchátka se vždy sama připojí okamžitě po vyjmutí z nabíjecího boxu. Funkce Double Master umožní používat levé nebo pravé sluchátko samostatně a druhé nechat v nabíjecím pouzdru. Sluchátka mají ergonomický tvar a dobře drží při poslechu v uších. Při plném nabití vydrží sluchátka přehrávat hudbu až 2,5 hodiny. Vestavěný mikrofon um...ožní sluchátka Boom Pods pohodlně použít i pro telefonní hovor, ovládání zařídí tlačítka přímo na těle sluchátek. Pro přenášení a dobíjení sluchátek slouží praktické nabíjecí pouzdro, které doplní energii sluchátek až 5x. Během přenosu v pouzdru se sama dobijí a při vyndání budou znovu připravena k použití. Pouzdro se nabíjí pomocí USB-C kabelu, který naleznete v balení.

Produkt je výrobek značky Fixed ,distribuovaný s EAN kódem 8591680114924.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Fixed, Zvuk Fixed, Zvukové komponenty Fixed, Sluchátka a náhlavní soupravy Fixed.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Bezdrátová TWS sluchátka FIXED Boom Pods, bílá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, sluchátka a náhlavní soupravy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fixed a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fixed najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bezdrátová TWS sluchátka FIXED Boom Pods, bílá
Právě si prohlížíte... - 17% sleva

829,- Kč