Bezdrátová sluchátka Samsung Galaxy Buds Live, černá - 18% sleva

-18%
Bezdrátová sluchátka Samsung Galaxy Buds Live, černá
Bezdrátová sluchátka Samsung Galaxy Buds Live, černá
Bezdrátová sluchátka Samsung Galaxy Buds Live, černá
Bezdrátová sluchátka Samsung Galaxy Buds Live, černá
3 390 4 129 1070
3 390,- Kč

Původní cena: 4 129,- Kč


Hodnocení:


Bezdrátová sluchátka Samsung Galaxy Buds Live, černá z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, sluchátka a náhlavní soupravy, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Bezdrátová sluchátka Samsung Galaxy Buds Live, černá .

Zlevněné zboží

Samsung Galaxy Buds Live jsou Bluetooth sluchátka, která s vámi budou ladit v každém okamžiku. Pro všechny milovníky designových a moderních technologií. Jejich unikátní tvarování potěší vaše oko i ucho – sluchátka jsou ergonomicky tvarovaná pro pohodlné nošení a přitahují pozornost svým lesklým povrchem, který jim dodává nádech luxusu. Jejich výjimečnost podtrhuje i stylové praktické pouzdro, které zároveň slouží jako nabíječka. Sluchátka Galaxy používají technologii Aktivního potlačení hluku (ANC) pro otevřený typ sluchátek. Ta snižuje okolní... hluk, aniž byste přišli o to, co je důležité, například hlasy a oznámení. 12mm reproduktory se zvukem od společnosti AKG spolupracují s ergonomickým designem Galaxy Buds Live, aby poskytly prostorový zvuk, zatímco výkonný driver a basový kanál pomáhají vysílat hluboké basy, a starají se tak o plynulý chod zvuku. Se třemi vestavěnými mikrofony a funkcí Voice Pickup Unit získáte nejlepší kvalitu hovorů. Funkce Voice Pickup Unit snímá, kdy se vaše čelist pohybuje a...

Produkt je výrobek značky Samsung ,distribuovaný s EAN kódem 8806090486869.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Samsung, Zvuk Samsung, Zvukové komponenty Samsung, Sluchátka a náhlavní soupravy Samsung.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Bezdrátová sluchátka Samsung Galaxy Buds Live, černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, sluchátka a náhlavní soupravy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Samsung a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Samsung najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bezdrátová sluchátka Samsung Galaxy Buds Live, černá
Právě si prohlížíte... - 18% sleva

3390,- Kč