Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Bezdrátová sluchátka Samsung Galaxy Buds Live, bronzová - 25% sleva

-25%
Bezdrátová sluchátka Samsung Galaxy Buds Live, bronzová
Bezdrátová sluchátka Samsung Galaxy Buds Live, bronzová
Bezdrátová sluchátka Samsung Galaxy Buds Live, bronzová
Bezdrátová sluchátka Samsung Galaxy Buds Live, bronzová

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Bezdrátová sluchátka Samsung Galaxy Buds Live, bronzová z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, sluchátka a náhlavní soupravy, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Bezdrátová sluchátka Samsung Galaxy Buds Live, bronzová .

Zlevněné zboží

Samsung Galaxy Buds Live jsou Bluetooth sluchátka, která s vámi budou ladit v každém okamžiku. Pro všechny milovníky designových a moderních technologií. Jejich unikátní tvarování potěší vaše oko i ucho – sluchátka jsou ergonomicky tvarovaná pro pohodlné nošení a přitahují pozornost svým lesklým povrchem, který jim dodává nádech luxusu. Jejich výjimečnost podtrhuje i stylové praktické pouzdro, které zároveň slouží jako nabíječka. Sluchátka Galaxy používají technologii Aktivního potlačení hluku (ANC) pro otevřený typ sluchátek. Ta snižuje okolní... hluk, aniž byste přišli o to, co je důležité, například hlasy a oznámení. 12mm reproduktory se zvukem od společnosti AKG spolupracují s ergonomickým designem Galaxy Buds Live, aby poskytly prostorový zvuk, zatímco výkonný driver a basový kanál pomáhají vysílat hluboké basy, a starají se tak o plynulý chod zvuku. Se třemi vestavěnými mikrofony a funkcí Voice Pickup Unit získáte nejlepší kvalitu hovorů. Funkce Voice Pickup Unit snímá, kdy se vaše čelist pohybuje a kdy...

Produkt je výrobek značky Samsung ,distribuovaný s EAN kódem 8806090526305.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Samsung, Zvuk Samsung, Zvukové komponenty Samsung, Sluchátka a náhlavní soupravy Samsung.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Bezdrátová sluchátka Samsung Galaxy Buds Live, bronzová a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, sluchátka a náhlavní soupravy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Samsung a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Samsung najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bezdrátová sluchátka Samsung Galaxy Buds Live, bronzová
Právě si prohlížíte... - 25% sleva

3390,- Kč