Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Bezdrátová sluchátka Nillkin Liberty E1, černo / zlatá - 79% sleva

-79%
Bezdrátová sluchátka Nillkin Liberty E1, černo / zlatá
Bezdrátová sluchátka Nillkin Liberty E1, černo / zlatá
Bezdrátová sluchátka Nillkin Liberty E1, černo / zlatá
Bezdrátová sluchátka Nillkin Liberty E1, černo / zlatá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Bezdrátová sluchátka Nillkin Liberty E1, černo / zlatá z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, sluchátka a náhlavní soupravy, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Bezdrátová sluchátka Nillkin Liberty E1, černo / zlatá .

Zlevněné zboží

Dráty už jsou v dnešní době minulostí. Dopřejte si absolutní svobodu při poslechu hudby kdekoliv a kdykoliv s bezdrátovými sluchátky Nillkin Liberty. Jejich ergonomický tvar vám pohodlně a bezpečně padne do uší a díky 8mm měniči se dočkáte bohatého zvuku s hlubokými basy. V každém sluchátku o hmotnosti pouhé 4 g je umístěna 50mAh baterie, která zajistí 2 až 3 hodiny přehrávání, ovšem v kombinaci s praktickým nabíjecím pouzdrem získáte až 24 hodin. Spouštět a přeskakovat skladby, přijímat a zavěšovat hovory můžete pohodlně přímo na sluchátkách. ...Pokud často telefonujete, určitě vás potěší stereo zvuk, kdy hlas volajícího uslyšíte v obou sluchátkách. VLASTNOSTI: Ultra kompaktní bezdrátová sluchátka Nillkin pro poslech hudby kdekoliv a kdykoliv Bohatý zvuk s hlubokými basy Ergonomický tvar pro pohodlné a bezpečné nošení Hmotnost každého sluchátka pouhé 4 g IPX4 voděodolné – chráněné proti stříkající vodě Výdrž sluchátek na jedno nabití 2 až 3 hodiny Praktické dobíjecí pouzdro, s kterým získáte dohromady...

Produkt je výrobek značky Nillkin ,distribuovaný s EAN kódem 6902048169746.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Nillkin, Zvuk Nillkin, Zvukové komponenty Nillkin, Sluchátka a náhlavní soupravy Nillkin.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Bezdrátová sluchátka Nillkin Liberty E1, černo / zlatá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, sluchátka a náhlavní soupravy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Nillkin a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Nillkin najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bezdrátová sluchátka Nillkin Liberty E1, černo / zlatá
Právě si prohlížíte... - 79% sleva

359,- Kč