Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Sérum Pink Nectar 30 ml

Sérum Pink Nectar 30 ml
Sérum Pink Nectar 30 ml
Sérum Pink Nectar 30 ml
Sérum Pink Nectar 30 ml

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Sérum Pink Nectar 30 ml z kategorie zdraví a krása, osobní péče, kosmetika, péče o pleť, sady proti stárnutí pleti, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Vivre a budete spokojení s dodaným Sérum Pink Nectar 30 ml .

Detailní informace

Je to přirozené lehké sérum, které vyživuje pokožku hydratací. Speciálně vyvinuté pro unavenou a dehydratovanou pleť, protože obsahuje uklidňující komplex kyseliny hyaluronové a aloe vera, který si klade za cíl hlubokou hydrataci, a uklidnit pokožku.
98% přírodních složek. Jemná sladká vůně nektaru. Vyživuje pokožku lehkou hydratací. Hydratační komplex kyseliny hyaluronové a aloe vera. Komplex proti znečištění a zpevňujících složek. Zanechává pokožku svěží a čistou. Návod k použití: ráno a večer naneste na očištěnou pleť 2- 3 kapky, násled...ně aplikujte hydratační krém. Přestaňte používat v případě zarudnutí nebo podráždění. Vyhněte se přímého kontaktu s očima. Nepolykat.Datum trvanlivosti: 12 měsíců od otevření.

Produkt je výrobek značky Erth Skin.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Erth Skin, Osobní péče Erth Skin, Kosmetika Erth Skin, Péče o pleť Erth Skin, Sady proti stárnutí pleti Erth Skin.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 30 ml
  • Materiál: Aqua (Water), Glycerin, PEG-6 C..
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Sérum Pink Nectar 30 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, kosmetika sleva, péče o pleť sleva, sady proti stárnutí pleti sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Erth Skin a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Erth Skin najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sérum Pink Nectar 30 ml
Právě si prohlížíte...

184,- Kč