Zahradní skleník Limes Hobby H 7/4,5 PC 4 mm

Zahradní skleník Limes Hobby H 7/4,5 PC 4 mm
Zahradní skleník Limes Hobby H 7/4,5 PC 4 mm
Zahradní skleník Limes Hobby H 7/4,5 PC 4 mm
Zahradní skleník Limes Hobby H 7/4,5 PC 4 mm
34 306 34 306 753
34 306,- Kč

Původní cena: 34 306,- Kč


Hodnocení:


Zahradní skleník Limes Hobby H 7/4,5 PC 4 mm z kategorie dům a zahrada, trávníky a zahrady, zahradničení, skleníky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahrada Ježek a budete spokojení s dodaným Zahradní skleník Limes Hobby H 7/4,5 PC 4 mm .

Detailní informace

Polykarbonátový skleník Hobby H 7/4,5 PC 4 mm českého výrobce Limes výborně poslouží všem začínajícím zahrádkářům, stejně tak jako již zkušenějším pěstitelům.
Rozměry skleníku
výška: 202 cm šířka (čelní strany s dveřmi): 247 cm délka: 447 cm výška stěny: 150 cm rozměry dveří: 162,1 cm x 60 cm
Konstrukce skleníku je z žárově zinkovaného plechu o síle 1 a 1,5 mm. Boční stěny skleníku jsou šikmé, zajišťují optimální dopad slunečních paprsků a stejně ostatní plochy jsou vyplněny 4 mm pevným polykarbonátem. Tento polykarbonát je již p...římo z výroby zataven speciální technologii proti proniknutí nečistot do komůrek polykarbonátu a ten je tak lépe chráněn. Není tedy třeba speciálních lišt, ani
lepících pásek. Díky této kombinaci vznikl skleník o mnohem vyšší pevnosti, než jsou hliníkové asijské skleníky.
Skleník je díky použitému komůrkovému polykarbonátu mnohem lehčí a nenáročný na pevné základy. Díky jedinečné, průmyslově chráněné konstrukci je na tomto skleníku minimalizováno množství spojovacích prvků. Proto je mnohem jednodušší montáž než u jiných podobných skleníků. Chcete ovšem nechat montáž skleníku na nás, objednejte si montáž skleníku za jednotnou cenu po celé ČR. Uvítali delší variantu tohoto skleníku? Není nic jednoduššího, než si přikoupit prodlužovací modul, který vám zajistí prodloužení skleníku o cca 1,5 m. Pokud byste měli o prodlužovací modul zájem, stačí, když nám napíšete e-mail, nebo nám zavoláte. Obsah balení
konstrukce z žárově zinkovaného plechu o síle 1 a 1,5 mm posuvné dveře o šíři 62 cm zavěšené na celokrytých bezúdržbových ložiskách 2 střešní okna s manuálním otvíračem (lze objednat také okno navíc a ke všem oknům také automatický otvírač) veškerý spojovací materiál přehledný návod k sestavení
Získejte dešťovou vodu, kterou lze použít pro zalévání ve skleníku. Pořiďte si oboustranný okapový set, který má prodloužený přesah pro snadný odvod vody přímo do sudu. Skleník můžete ukotvit tradičně na betonový základ. Další možností je také ukotvení na podkladový základový rám, který snadno ukotvíte do země a skleník na něj jednoduše připevníte.

Produkt je výrobek značky Limes.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Limes, Trávníky a zahrady Limes, Zahradničení Limes, Skleníky Limes.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 9001 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Zahradní skleník Limes Hobby H 7/4,5 PC 4 mm a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, trávníky a zahrady sleva, zahradničení sleva, skleníky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Limes a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Limes najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Zahradní skleník Limes Hobby H 7/4,5 PC 4 mm
Právě si prohlížíte...

34306,- Kč