Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Lanit Plast Zahradní skleník Lanitplast KYKLOP 2 x 3 m, 4 mm

Lanit Plast Zahradní skleník Lanitplast KYKLOP 2 x 3 m, 4 mm
Lanit Plast Zahradní skleník Lanitplast KYKLOP 2 x 3 m, 4 mm
Lanit Plast Zahradní skleník Lanitplast KYKLOP 2 x 3 m, 4 mm
Lanit Plast Zahradní skleník Lanitplast KYKLOP 2 x 3 m, 4 mm

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Lanit Plast Zahradní skleník Lanitplast KYKLOP 2 x 3 m, 4 mm z kategorie dům a zahrada, trávníky a zahrady, zahradničení, skleníky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahrada Ježek a budete spokojení s dodaným Lanit Plast Zahradní skleník Lanitplast KYKLOP 2 x 3 m, 4 mm .

Detailní informace

Obloukový skleník Lanitplast KYKLOP 2 x 3 m z polykarbonátu, výborně poslouží všem zahrádkářům s malou zahrádkou. Kyklop dovoluje zaručeně dosahovat skvělých výsledků na malé ploše, bez ohledu na atmosférické podmínky.  Specifikace
obloukový skleník š 200 x d 300 x v 205 cm polykarbonát tloušťky 4 mm plocha 6 m2 2x dvoudílné dveře (horní křídlo možno použít i jako okno) barva kovově stříbrná
Konstrukce Skleník Kyklop je vyroben z masivních žárově zinkovaných profilů síly 0,70 - 0,85 mm. Jednotlivá žebra n...osných oblouků jsou od sebe vzdálena pouhých 60 - 80 cm. Přední a zadní čela skleníku mají vestavěné dvojité dveře, takže skleníkem je možné procházet z obou stran. Pokud otevřete horní část dveří na obou koncích skleníku, zajistíte tím pohodlné větrání celého sklenku, aniž by do něj měly přístup děti nebo domácí zvířata. V případě, že nechcete montovat druhé dveře v zadní části skleníku, je možné do stěny umístit větrací okénko, do kterého lze namontovat automatický otvírač (k zakoupení jako doplňkové příslušenství). Polykarbonát Zasklení skleníku je tvořeno čirým komůrkovým polykarbonátem o tloušťce 4 mm britské výroby MARLON LONGLIFE (výrobce Brett Martin - Velká Británie). Polykarbonát má silný UV filtr, takže nekřehne ani nežloutne. Polykarbonát splňuje veškeré podmínky pro udělení atestace zdravotní nezávadnosti toxikologickým centrem vydaným státním zdravotním ústavem. Můžete si tak nerušeně pěstovat zeleninu bez obav o své zdraví. Smluvní prodloužená záruka 10 let na nerozbitnost krupobitím. 
Řešíte, zda 4 mm nebo 6 mm polykarbonát?  U 6 mm polykarbonátu samozřejmě skleník disponuje větší celkovou odolností proti vlivům počasí. Zároveň dochází ke zvýšení tepelně-izolačních vlastností, a to zhruba o 20-30 %. Samozřejmostí je ovšem vyšší cena skleníku s 6 mm polykarbonátem, konkrétně cca o 20 %. Pokud ovšem nebydlíte na hřebenech hor, či nepěstujete ve skleníku velmi náročné rostliny, je 4 mm varianta zasklení často dostačující.  Obsah balení Obsahem dodávky je kompletní nosná konstrukce a polykarbonátové desky. Ke skleníku je možné dokoupit řadu nadstandardního příslušenství - regály, teploměry, vlhkoměry, zavlažovací zařízení, elektrické odporové vytápění půdy.
LANITPLAST KYKLOP 2 x 3 m PC 4 mm
  Profily 1
balík 150 x 7 x 5 cm 5 kg
  Profily 2
balík 155 x 10 x 7 cm 11 kg
  Profily 3
balík 127 x 14 x 13 cm
15 kg
  Polykarbonát 4 mm desky 210 x 600 cm
21 kg
        Montáž
Montáž kostry skleníku z profilů vyžaduje relativně více času. Použitý materiál profilů a způsob jejich spojení – šrouby, vytváří velmi stabilní kostru skleníku. Skleník nepotřebuje žádnou podezdívku, protože konstrukce skleníku je připravena na zapuštění do země do hloubky cca 35 cm. Ukotvení skleníku se provádí zakopáním speciálních koncovek kostry do země do obvodového výkopu v zemi.  Skleník dodáváme jako stavebnici s podrobným montážním návodem, který si můžete stáhnout i s ostatními dokumenty v souvisejících souborech.
Důležitá upozornění 1) Pozor - u tohoto modelu skleníku je nutné přesný rozměr předního a zadního čela svépomocí doformátovat z dodaných polykarbonátových desek podle přiloženého návodu.
2) V případě používání přírodních hnojiv, umělých hnojiv, pesticidů, herbicidů a jiných chemikálií může po delší nebo i kratší době docházet ke korozi ocelových dílů skleníku (základna, šrouby, apod.). 3) Doprava - vzhledem k rozměrům polykarbonátových desek (2,1 x 6 m) je při vykládce nutná asistence.
 

Produkt je výrobek značky Lanit Plast.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Lanit Plast, Trávníky a zahrady Lanit Plast, Zahradničení Lanit Plast, Skleníky Lanit Plast.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Stříbrná
  • Hmotnost: 52 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

23 860,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Lanit Plast Zahradní skleník Lanitplast KYKLOP 2 x 3 m, 4 mm a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, trávníky a zahrady sleva, zahradničení sleva, skleníky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lanit Plast a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lanit Plast najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Lanit Plast Zahradní skleník Lanitplast KYKLOP 2 x 3 m, 4 mm
Právě si prohlížíte...

10990,- Kč