Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

KARE Design Sklenice Innocent - kouřová

KARE Design Sklenice Innocent - kouřová

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


KARE Design Sklenice Innocent - kouřová z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, stolní nádobí, nádoby na nápoje, sklenice, se slevou kupte přes Chci.cz.

KARE shopZískejte tento produkt se slevou z obchodu KARE shop a budete spokojení s dodaným KARE Design Sklenice Innocent - kouřová .

Detailní informace

KARE DESIGN Sklenice Innocent - kouřová: Elegantní kouřová sklenice Innocent má zlatý spodní rám, který jí dodává nádech luxusu. Je vhodná na podávání nealko nápojů, můžete ji ale využít také na pivo, cider a jiné chlazené nápoje. Její design je sladěný s dalšími typy skleniček z kolekce Innocent. To vám umožňuje vytvořit si krásnou sadu, která bude těšit nejen vás, ale také vaše hosty. Sklenice má silnější dno a příjemně úzký okraj, ze kterého se dobře pije.

Produkt je výrobek značky Kare Design ,distribuovaný s EAN kódem 4025621600251.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Kare Design, Kuchyně a jídelny Kare Design, Stolní nádobí Kare Design, Nádoby na nápoje Kare Design, Sklenice Kare Design.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

KARE Design Sklenice Innocent - kouřová a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, stolní nádobí sleva, nádoby na nápoje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kare Design a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kare Design najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

KARE Design Sklenice Innocent - kouřová
Právě si prohlížíte...

590,- Kč