Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Vakuová dóza 40g, cestovní, čirá, Coffeevac

Vakuová dóza 40g, cestovní, čirá, Coffeevac

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Vakuová dóza 40g, cestovní, čirá, Coffeevac z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, skladování potravin, se slevou kupte přes Chci.cz.

Gourmet KávaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Gourmet Káva a budete spokojení s dodaným Vakuová dóza 40g, cestovní, čirá, Coffeevac .

Detailní informace

V praxi je toto cestovní balení nedocenitelné a celý náš team si ho oblíbil! Představte si situaci, že s přáteli jedete na víkend někam do přírody, jen tak pod stan či prostě nechcete tahat mnoho věcí. Dáte si snad kávu někde ze stánku? Přežijete to bez kávy? Kdo takovou situaci zažil, tak ví, že obojí je velké zlo. Přitom řešením je namlet si kávu do cestovní vakuové dózy a vzít frenchpress či u nás oblíbenou moka konvičku a plynový hořák. Nedokážete si představit jak skvělé je si přímo v přírodě udělat takto čerstvou kávu :-) Zkuste to také! ...Vakuové dózy jsou vhodné ke skladování zrnkové kávy, ale i čerstvě namleté kávy. Zabraňují přístupu vzduchu a oddalují procesy oxidace kávy a tím její degradaci. Dózy Coffeevac nedokážou vyčerpat všechen vzduch v dóze, ale zabraňují uvolňování aroma a přísunu nového vzduchu. Dózy Coffeevac jsou ideálním a levným nástrojem ke skladování kávy a neměly by chybět u nikoho, kdo to s kávou myslí vážně. Objem: 40g kávy / 35g čaje Materiál: plast Výška: 7,5 cm Průměr: 6 cm Barva: černé víko + průhledná dóza Designed in California, USA!

Produkt je výrobek značky Tightpac America ,distribuovaný s EAN kódem 609465409641.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Tightpac America, Kuchyně a jídelny Tightpac America, Skladování potravin Tightpac America.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0 g
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Homeware Profession. DÓZA NA POTRAVINY

Velikost /18,1 / černá / Homeware profession.
269,- Kč
202,- Kč
Detail
119,- Kč
89,- Kč
Detail

DÓZA

Velikost /11 / Bílá
379,- Kč
284,- Kč
Detail

Leonardo DÓZA

Velikost /19 / čiré / Leonardo
899,- Kč
719,- Kč
Detail

Brabantia KRABIČKA NA POTRAVINY, plast,

Velikost 25.5/6.2/16.7 / Tmavě šedá / Brabantia
499,- Kč
374,- Kč
Detail
399,- Kč
299,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Vakuová dóza 40g, cestovní, čirá, Coffeevac a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, skladování potravin sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Tightpac America a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Tightpac America najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Vakuová dóza 40g, cestovní, čirá, Coffeevac
Právě si prohlížíte...

179,- Kč