Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

WiFi USB adaptér TP-Link Archer T3U, AC1300

WiFi USB adaptér TP-Link Archer T3U, AC1300
WiFi USB adaptér TP-Link Archer T3U, AC1300
WiFi USB adaptér TP-Link Archer T3U, AC1300
WiFi USB adaptér TP-Link Archer T3U, AC1300

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


WiFi USB adaptér TP-Link Archer T3U, AC1300 z kategorie elektronika, sítě, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným WiFi USB adaptér TP-Link Archer T3U, AC1300 .

Detailní informace

Bezdrátový dvoupásmový USB adaptér Archer T3U Vynikající USB bezdrátový adaptér TP-Link Archer T3U AC1300 je připraven pro každého, kdo potřebuje ve svém počítači kvalitní, silný a stabilní příjem signálu. Nabízí totiž příjem hned ve dvou pásmech s působivými rychlostmi, vynikajícím ziskem a také širokou kompatibilitu pro použití s různými operačními systémy. Dvě pásma, nejvyšší rychlost Jste pracovně vytíženi, přichází vám velké množství emailů, stahujete obří soubory nebo prostě jen rádi surfujete po internetu a sledujete sociální sítě? S Arc...her T3U tohle všechno nebude žádný problém. Zařízení pracující ve dvou pásmech vám poskytne stabilní a rychlé připojení bez výpadků. Kompaktní design Díky velmi elegantnímu designu a malým rozměrům bude adaptér skvěle vypadat v každém USB portu, kde ho navíc můžete bez obav ponechat po libovolnou dobu, aniž by vám zavazel. Technologie MU-MIMO MU-MIMO označuje technologii, která umožní vašemu adaptéru poskytovat dva datové proudy. V součinnosti s kompatibilním routerem MU-MIMO pak bude přenos velice efektivní a stabilní. Snadné nastavení Díky intuitivnímu a přátelskému uživatelskému rozhraní máte zajištěnou jednoduchou instalaci i správu Pokročilé zabezpečení Vaše připojení bude dokonale zabezpečené proti nechtěnému vniknutí díky šifrovacím standardům WPA/WPA2 Široká kompatibilita U přístroje se můžete spolehnout na kompatibilitu s operačními systémy Windows i Mac OS

Produkt je výrobek značky Tp-link ,distribuovaný s EAN kódem 6935364083830.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Tp-link, Sítě Tp-link.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

WiFi USB adaptér TP-Link Archer T3U, AC1300 a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, sítě sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Tp-link a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Tp-link najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

WiFi USB adaptér TP-Link Archer T3U, AC1300
Právě si prohlížíte...

529,- Kč