Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

WiFi extender TP-Link RE650, AC2600

WiFi extender TP-Link RE650, AC2600
WiFi extender TP-Link RE650, AC2600
WiFi extender TP-Link RE650, AC2600
WiFi extender TP-Link RE650, AC2600

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


WiFi extender TP-Link RE650, AC2600 z kategorie elektronika, sítě, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným WiFi extender TP-Link RE650, AC2600 .

Detailní informace

WiFi extender TP-Link RE650, AC2600 Máte velký dům a váš router nedostatečně rozšíří signál do všech místností a to ať už kvůli silným zdím a jiným překážkám nebo prostě jen proto, že váš dům je tak velký, že jeden router nestačí? A díky tomu vám signál vypadává nebo jej prostě někde nechytnete vůbec? Pak je pro vás určitě vhodnou volbou extender, který funguje na principu, že přijímá signál z routeru a šíří jej dál. Připojte se kdekoli Zařízení RE650 jednoduše umístíte mezi router a vaše zařízení jako je notebook nebo mobilní telefon na kterém... chcete mít přístup k bezdrátové síti a s pomocí extenderu budete moci surfovat po internetu nebo hrát online hry třeba i na terase nebo v místnostech, které jsou vzdálené od routeru. Stabilní připojení s velkou rychlostí Pokud rádi streamujete s extenderem to nebude žádný problém. S jeho podporou dvou pásem vám poskytne rychlost 800 Mb/s v pásmu 2.4 GHz a 1733 Mb/s v pásmu 5 GHz, vy si pak už jen můžete užívat přenos naprosto bez výpadků. Technologie 4x4 MU-MIMO MU-MIMO označuje technologii, která umožní extenderu obsloužit čtyři zařízení v jednu chvíli, čímž se zkrátí čas čekání pro další zařízení, která jsou na extender také napojena. Signalizace ukáže, kam jej umístit A pokud nevíte, kam přesně byste měli extender umístit, zařízení vám samo napoví s pomocí signalizace. V případě, že bude svítit modře, nalezli jste vhodné místo, ale pokud je kontrolka červená, jste příliš dalekou od routeru a zařízení nebude moci dál šířit signál. Jednoduše s aplikací Spravujte svoje zařízení jednoduše s pomocí vašeho chytrého telefonu. Stáhněte si aplikaci TP-Link Tether, která je dostupná jak pro Android tak iOS a nastavte si Wi-Fi síť přesně podle vašich představ.

Produkt je výrobek značky Tp-link ,distribuovaný s EAN kódem 6935364094348.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Tp-link, Sítě Tp-link.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

WiFi extender TP-Link RE650, AC2600 a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, sítě sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Tp-link a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Tp-link najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

WiFi extender TP-Link RE650, AC2600
Právě si prohlížíte...

2880,- Kč