Sedací souprava do U rozkládací Myrta levý roh šedá

Sedací souprava do U rozkládací Myrta levý roh šedá
Sedací souprava do U rozkládací Myrta levý roh šedá
Sedací souprava do U rozkládací Myrta levý roh šedá
Sedací souprava do U rozkládací Myrta levý roh šedá
34 999 34 999 168
34 999,- Kč

Původní cena: 34 999,- Kč


Hodnocení:


Sedací souprava do U rozkládací Myrta levý roh šedá z kategorie nábytek, sedačky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Sedací souprava do U rozkládací Myrta levý roh šedá .

Detailní informace

Seznamte se s výhodami sedačky Myrta v naší video recenzi Video recenze má ilustrativní charakter. Vystihuje nejvýznamnější vlastnosti a funkce sedačky Myrta. Sedačka do U Myrta se stane ústředním motivem vašeho obývacího pokoje Sedací souprava do U Myrta je nejen vzhledově atraktivní, ale potěší vás také svými praktickými funkcemi a ergonomií zajišťující pohodlné sezení i vstávání. Mezi ně patří např. rozklad na lůžko nebo úložný prostor. Sedačka nabízí svými rozměry 340x98x270 cm velkorysý prostor pro kvalitní odpočinek a díky použitým materi...álům se na ní budete cítit jako v bavlnce. Moderní vzhled sedačky podtrhují trendově provedené dřevěné nožky v černé barvě. Díky nožkám si s úklidem pod sedačkou nebudete muset lámat hlavu, pod sedačkou projede většina robotických vysavačů. Pokud hledáte moderní, pohodlnou a kvalitní sedací soupravu, sedačka do U Myrta je pro vás jako stvořená. Rozklad na prostorné lůžko Sedačka je vhodná do větších obývacích pokojů, kde poskytne dostatek místa k sezení pro více osob. Navíc disponuje možností rozkladu na prostorné lůžko, které má rozměry 210x128 cm. Svou návštěvu tak můžete kdykoliv ubytovat a nabídnout jí komfortní nocleh. Ilustrační fotografie. Úložný prostor Další výhodou sedačky Myrta je úložný prostor důmyslně uschovaný v její konstrukci. Do něj můžete uložit vše, co chcete mít ihned po ruce, jako např. deku či polštáře. Manipulace s úložným prostorem je velmi snadná. Sedák stačí jednoduše zvednout úchopem na konci sedáku. Ilustrační fotografie. Rozměry rohové sedačky Myrta Použité materiály Na výrobu sedací soupravy Myrta byly použity kvalitní materiály. Celá sedačka je potažena pevnou a příjemnou látkou Monolith. Jedná se o odolnou látku, která dobře odpuzuje vodu, a díky tomu získáte potřebný čas na odsátí tekutiny z povrchu látky. Navíc není hořlavá a chlubí se oceněním "ECO FRIENDLY". Spojení kvalitní látky a výplně sedačky z PUR pěny zaručuje maximální pohodlí při odpočinku. Výhody:​ moderní prostorná sedačka kvalitní potahová látka potahová látka „Water repellent“ pevná a stabilní konstrukce možnost rozložení na lůžko úložný prostor nadstandardní výška sedáku Provedení: materiál potahu: látka dekor potahu: monolith 92 barva potahu: šedá materiál nožek: dřevo dekor nohou: černá materiál sedáku: PUR pěna výška sedáku: 46 cm rozměry po rozložení: 210x128 cm rozměry: 340x98x270 cm prostorová orientace: levý roh Dodání: demontováno 4 samostatné balíky balík 1: 171x61x101 cm, 55 kg balík 2: 147x55x83 cm, 49 kg balík 3: 105x58x105 cm, 35 kg balík 4: 101x61x101 cm, 68 kg

Produkt je výrobek značky Okay.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Okay, Sedačky Okay.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

3 779,- Kč
Detail
1 799,- Kč
Detail
4 899,- Kč
4 499,- Kč
Detail
2 506,- Kč
2 429,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Sedací souprava do U rozkládací Myrta levý roh šedá a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, sedačky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Okay a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Okay najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sedací souprava do U rozkládací Myrta levý roh šedá
Právě si prohlížíte...

34999,- Kč