Rohová sedačka rozkládací Loano levý roh šedá posuvná záda

Rohová sedačka rozkládací Loano levý roh šedá posuvná záda
Rohová sedačka rozkládací Loano levý roh šedá posuvná záda
Rohová sedačka rozkládací Loano levý roh šedá posuvná záda
Rohová sedačka rozkládací Loano levý roh šedá posuvná záda
31 999 31 999 147
31 999,- Kč

Původní cena: 31 999,- Kč


Hodnocení:


Rohová sedačka rozkládací Loano levý roh šedá posuvná záda z kategorie nábytek, sedačky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Rohová sedačka rozkládací Loano levý roh šedá posuvná záda .

Detailní informace

Seznamte se s výhodami sedačky Loano v naší video recenzi Video recenze má ilustrativní charakter. Vystihuje nejvýznamnější vlastnosti a funkce sedačky Loano. Komfortní rohová sedačka Loano Luxusní sedačka Loano je spojením maximálního pohodlí s praktičností. Vysoký komfort přináší jak posunovací zádové opěráky, tak polohovatelné podhlavníky. Sedačka zároveň nabízí i spoustu místa k sezení, takže si její pohodlí můžete vychutnat s celou rodinou nebo přáteli. Mezi další praktické funkce patří rozklad na prostorné lůžko o rozměrech 190x146 cm, na... kterém se bez problémů vyspí 2 dospělé osoby. K dispozici je také úložný prostor, vhodný např. pro uschování lůžkovin. Sedačka Loano je vyhotovena v neutrálním šedém dekoru, který bez problémů zapadne do většiny interiérů. Díky svému modernímu designu se stane dominantním prvkem vašeho obývacího pokoje. Na výrobu byly použity kvalitní materiály, které zaručují dlouhou životnost. Konstrukce je velice pevná a výplň maximálně pohodlná. Stabilitu zajišťuje konstrukce vyrobená ze dřeva a z pevných a odolných dřevotřískových laminovaných desek (LDTD). O co nejkomfortnější sezení se postará výplň sedáků a opěrek z PUR pěny. V sedácích jsou pak kromě této pohodlné pěny také vlnité pružiny, které zajišťují měkký, přepychový posed. Sedačka je potažena kvalitní látkou, která je příjemná na dotek. Celá sedačka je položena na ocelových nožkách v chromovém dekoru. Rozklad na lůžko a úložný prostor Posunovací zádové opěráky a polohovatelné podhlavníky (ilustrační fotografie) Detail látky Výhody:​ moderní design nastavitelné zádové opěráky polohovatelné podhlavníky funkce rozkladu na lůžko úložný prostor kvalitní materiály Provedení: materiál konstrukce: dřevo, laminovaná dřevotříska (LDTD) materiál výplně: vlnité pružiny, PUR pěna materiál nohou: chromovaná ocel materiál potahové látky: látka, inari 81 dekor potahové látky: šedá barva výška sedáku: 44 cm rozměry ložné plochy: 190x146 cm celkové rozměry: 256x86x213 cm prostorová orientace: levý roh Dodání: demontováno 2 samostatné balíky balík 1: 145x119x85 cm, 78 kg balík 2: 105x214x82 cm, 71,5 kg

Produkt je výrobek značky Okay ,distribuovaný s EAN kódem 2001003402097.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Okay, Sedačky Okay.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

24 499,- Kč
22 999,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Rohová sedačka rozkládací Loano levý roh šedá posuvná záda a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, sedačky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Okay a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Okay najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Rohová sedačka rozkládací Loano levý roh šedá posuvná záda
Právě si prohlížíte...

31999,- Kč