Rohová sedačka rozkládací Burbank pravý roh šedá posuvná záda

Rohová sedačka rozkládací Burbank pravý roh šedá posuvná záda
Rohová sedačka rozkládací Burbank pravý roh šedá posuvná záda
Rohová sedačka rozkládací Burbank pravý roh šedá posuvná záda
Rohová sedačka rozkládací Burbank pravý roh šedá posuvná záda
33 999 34 999 1968
33 999,- Kč

Původní cena: 34 999,- Kč


Hodnocení:


Rohová sedačka rozkládací Burbank pravý roh šedá posuvná záda z kategorie nábytek, sedačky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Rohová sedačka rozkládací Burbank pravý roh šedá posuvná záda .

Detailní informace

Seznamte se s výhodami sedací soupravy Burbank v naší video recenzi Video recenze má ilustrativní charakter. Vystihuje nejvýznamnější vlastnosti sedací soupravy Burbank. Úložný prostor není součástí! Komfortní rohová sedačka Burbank Luxusní sedačka Burbank je spojením maximálního pohodlí s praktičností. Vysoký komfort přináší jak posunovací zádové opěráky, tak polohovatelné podhlavníky. Sedačka zároveň nabízí i spoustu místa k sezení, takže si její pohodlí můžete vychutnat s celou rodinou nebo přáteli. Mezi další praktické funkce patří rozklad ...na prostorné lůžko o rozměrech 134x277 cm, na kterém se bez problémů vyspí 2 dospělé osoby. Sedačka Burbank je vyhotovena v neutrálním šedém dekoru, který bez problémů zapadne do většiny interiérů. Díky svému modernímu designu se stane dominantním prvkem vašeho obývacího pokoje. Na výrobu byly použity kvalitní materiály, které zaručují dlouhou životnost. Konstrukce je velice pevná a výplň maximálně pohodlná. Stabilitu zajišťuje konstrukce vyrobená ze dřeva a z pevných a odolných dřevotřískových laminovaných desek (LDTD). O co nejkomfortnější sezení se postará výplň sedáků a opěrek z PUR pěny. V sedácích jsou pak kromě této pohodlné pěny také vlnité pružiny, které zajišťují měkký, přepychový posed. Sedačka je potažena kvalitní látkou, která je příjemná na dotek a odolná proti oděru a žmolkování. Má také velmi zajímavou strukturu a vysokou pružnost. Není tedy divu, že dosáhla výborných výsledků v testu odolnosti Martindale. Celá sedačka je položena na ocelových nožkách v chromovém dekoru. Posunovací zádové opěráky a polohovatelné podhlavníky Detail potahové látky Potahová látka Sun 95 je jemná velurová látka s jemnou vazbou, která se velmi snadno udržuje. Odolnost látky byla velmi dobře hodnocena v testu Martindale, kde dosáhla hodnoty 80 000. Výhody:​ moderní design nastavitelné zádové opěráky polohovatelné podhlavníky funkce rozkladu na lůžko kvalitní materiály Provedení: materiál konstrukce: dřevo, laminovaná dřevotříska (LDTD) materiál výplně: vlnité pružiny, PUR pěna materiál nohou: chromovaná ocel materiál potahové látky: látka, sun 95 dekor potahové látky: šedá barva výška sedáku: 43 cm rozměry ložné plochy: 134x277 cm celkové rozměry: 290x108x266 cm prostorová orientace: pravý roh Dodání: demontováno 3 samostatné balíky balík 1: 152x95x111 cm, 43,1 kg balík 2: 115x95x115 cm, 42,7 kg balík 3: 146x95x116 cm, 72,8 kg

Produkt je výrobek značky Okay ,distribuovaný s EAN kódem 2001003402004.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Okay, Sedačky Okay.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

7 899,- Kč
7 109,- Kč
Detail
1 199,- Kč
1 079,- Kč
Detail
1 349,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Rohová sedačka rozkládací Burbank pravý roh šedá posuvná záda a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, sedačky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Okay a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Okay najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Rohová sedačka rozkládací Burbank pravý roh šedá posuvná záda
Právě si prohlížíte...

33999,- Kč