Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Šálek Loveramics Egg - Espresso 80ml, RED

Šálek Loveramics Egg - Espresso 80ml, RED
Šálek Loveramics Egg - Espresso 80ml, RED
Šálek Loveramics Egg - Espresso 80ml, RED
Šálek Loveramics Egg - Espresso 80ml, RED

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Šálek Loveramics Egg - Espresso 80ml, RED z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, stolní nádobí, nádoby na nápoje, Šálky na čaj a kávu, se slevou kupte přes Chci.cz.

Gourmet KávaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Gourmet Káva a budete spokojení s dodaným Šálek Loveramics Egg - Espresso 80ml, RED .

Detailní informace

Krásné šálky Hongkongské firmy Loveramics byly vyrobené s vášní a láskou. Výrobce zde ukázal, že má opravdu smysl pro detail. Kromě jednoduchého vzhledu, který lahodí oku, šálky splňují nejvyšší standardy pro profesionální použití. Prvotřídní silnostěnný porcelán, který byl páleny při teplotě 1300 ℃, dlouho udrží teplo, co je u přípravy espressa opravdu důležité. Další výhodou kvalitního materiálu je vysoká odolnost, hrníčky jsou proto vhodné i do komerčních provozů. Zaoblený tvar dna umožňuje plynulé stékání a promísení kávového extraktu, co m...á vliv na optimální vývoj chutí. Ouško šálku je ergonomické a příjemné. Šálek byl vyroben v souladu s pokyny SCAE a SCAA. Rozměr šálku: průměr cca 6,5cm; výška cca 5,5cmRozměr podšálku: průměr cca 11,6cm; výška cca 2cmLze mít v myčce nádobí a používat v mikrovlnné troubě Zajímavost: firma Loveramics je již několik let sponzorem mistrovství světa v latte art. Šálky Loveramics jsou jediné šálky, které se používají v mistrovství světa v latte art a také na mistrovství světa baristů.

Produkt je výrobek značky Loveramics.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Loveramics, Kuchyně a jídelny Loveramics, Stolní nádobí Loveramics, Nádoby na nápoje Loveramics, Šálky na čaj a kávu Loveramics.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0 g
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Šálek Loveramics Egg - Espresso 80ml, RED a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, stolní nádobí sleva, nádoby na nápoje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Loveramics a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Loveramics najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Šálek Loveramics Egg - Espresso 80ml, RED
Právě si prohlížíte...

289,- Kč