Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

KeepCup Thermal Nitro M 340ml (NA),KeepCup Thermal Nitro z nerezové oceli M 340ml

KeepCup Thermal Nitro M 340ml (NA),KeepCup Thermal Nitro z nerezové oceli M 340ml

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


KeepCup Thermal Nitro M 340ml (NA),KeepCup Thermal Nitro z nerezové oceli M 340ml z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, stolní nádobí, nádoby na nápoje, Šálky na čaj a kávu, se slevou kupte přes Chci.cz.

Gourmet KávaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Gourmet Káva a budete spokojení s dodaným KeepCup Thermal Nitro M 340ml (NA),KeepCup Thermal Nitro z nerezové oceli M 340ml .

Detailní informace

Rádi si po cestě do práce skočíte do oblíbené kavárny pro kávu s sebou? Zapomeňte na papírové kelímky. KeepCup splňující barista standard je ve všech ohledech lepší. Hrnek KeepCup vznikl s jasným cílem. Nahradit tuny papírových kelimků na jedno použití, které vyprodukujeme popíjením oblíbených nápojů, a přispívat tak k lepšímu životnímu prostředí. Hrnek KeepCup Thermal je vyroben z vysoce kvalitní nerezové ocely 18/8, víčko je z polypropylenu. Použité materiály jsou z netoxických a recyklovatelných BPA/BPS free materiálů. Dvoustěnná vakuová izo...lace – udrží teplotu nápoje po několik hodin. U KeepCupu oceníte ale především to, že padne do hlav většiny pressovačů a díky tomu Vám do něj bez problému udělají kávu i ve vaší oblíbené kavárně. Víčko hezky drží a uzávěr je možné zacvaknout tak, aby Vám při popíjení kávy nepřekážel. KeepCup velmi dobře těsní, není však 100% těsný, proto úplné zahrabání do kabelky při dobíhání na autobus nedoporučujeme :-) Dobře Vám padne i do držáku na kole, či v autě. Jeho milý design je už jen takovou třešničkou na dortu. Objem: 340ml Materiál: nerezová ocel a polypropylen * KeepCup Thermal se nedoporučuje mýt v myčce na nádobí, aby se prodloužila jeho životnost. * Výrobce doporučuje neuzavírat hrnek víkem bezprostředně po nalití horkého nápoje. Pokud má tekutina víc než cca 65 stupňů, doporučujeme nechat odejít páru, až poté uzavřít, ale nechat otevřené pítko. Pokud tak neučiníte, plast změkne a způsobí protékání.

Produkt je výrobek značky Keepcup ,distribuovaný s EAN kódem 9343243001733.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Keepcup, Kuchyně a jídelny Keepcup, Stolní nádobí Keepcup, Nádoby na nápoje Keepcup, Šálky na čaj a kávu Keepcup.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0 g
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

KeepCup Brew Cork Nitro M 340 ml Pohár

Velikost M / Brown Grey / Glass / Keepcup
602,- Kč
Detail

Termo hrnek KeepCup Helix Thermal Twilight 340 ml

Velikost M / Vícebarevná / Nerezová ocel / Keepcup
899,- Kč
809,- Kč
Detail

Termo láhev KeepCup Helix Thermal Kit 3v1 454 ml

Velikost ONE SIZE / černá / Nerezová ocel / Keepcup
1 199,- Kč
1 079,- Kč
Detail
739,- Kč
659,- Kč
Detail

Šálek s víčkem KeepCup Brew Nitro 340 ml

Velikost M / Vícebarevná /

Silikon / Keepcup

629,- Kč
559,- Kč
Detail

Termo hrnek KeepCup Helix Thermal 454 ml

Velikost L / černá / Nerezová ocel / Keepcup
949,- Kč
849,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

KeepCup Thermal Nitro M 340ml (NA),KeepCup Thermal Nitro z nerezové oceli M 340ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, stolní nádobí sleva, nádoby na nápoje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Keepcup a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Keepcup najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

KeepCup Thermal Nitro M 340ml (NA),KeepCup Thermal Nitro z nerezové oceli M 340ml
Právě si prohlížíte...

699,- Kč