Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Zahradní jídelní set 3 ks černá Dekorhome,Zahradní jídelní set 3 ks černá Dekorhome

Zahradní jídelní set 3 ks černá Dekorhome,Zahradní jídelní set 3 ks černá Dekorhome

Warning: file_get_contents(https://dekorhome.s6.cdn-upgates.com/p/p5e956afe3e017.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/chci/public_html/lib/blog2017.php on line 545
Zahradní jídelní set 3 ks černá Dekorhome,Zahradní jídelní set 3 ks černá Dekorhome
Zahradní jídelní set 3 ks černá Dekorhome,Zahradní jídelní set 3 ks černá Dekorhome
Zahradní jídelní set 3 ks černá Dekorhome,Zahradní jídelní set 3 ks černá Dekorhome

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Zahradní jídelní set 3 ks černá Dekorhome,Zahradní jídelní set 3 ks černá Dekorhome z kategorie nábytek, zahradní nábytek, sady venkovního nábytku, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Dekorhome a budete spokojení s dodaným Zahradní jídelní set 3 ks černá Dekorhome,Zahradní jídelní set 3 ks černá Dekorhome .

Detailní informace

Naše stylová souprava ratanového zahradního nábytku se stane ústředním prvkem vaší terasy, zahrady nebo verandy! Tento ratanový jídelní set s elegantním designem bude skvělou volbou pro stolování pod širým nebem nebo relaxaci na zahradě. Vyrobena z odolného a nepromokavého PE ratanu, tato jídelní sada je snadno čistitelná, odolná proti opotřebení a vhodná pro každodenní použití. Ocelové rámy dělají stůl a židle silné a robustní. Díky svým lehkým konstrukcím se všemi součástmi snadno pohybuje. Skleněná deska se snadno čistí vlhkým hadříkem. Tlus...té a měkké pěnou plněné polstry na sedáky a opěradla jsou mimořádně pohodlné a jsou vyrobeny z vysoce kvalitního polyesteru. Povlaky, opatřené zipy, lze sejmout a vyprat. Balení obsahuje 1 stůl, 2 židle a 4 polstry. Poznámka: Doporučujeme vám soupravu za deště, sněhu a mrazu přikrýt.Barva:černáMateriál:umělý ratan / ocel / sklo / polyesterRozměry stolu:šířka: 110 cmhloubka: 53 cmvýška: 72 cmRozměry křesla:šířka: 52 cmhloubka: 56 cmvýška: 85 cmvýška sedu: 44 cmvýška područek: 67 cmRozměry podušky: šířka: 46,5 cmhloubka: 41 cmvýška: 5 cmHmotnost:29 kg,Naše stylová souprava ratanového zahradního nábytku se stane ústředním prvkem vaší terasy, zahrady nebo verandy! Tento ratanový jídelní set s elegantním designem bude skvělou volbou pro stolování pod širým nebem nebo relaxaci na zahradě. Vyrobena z odolného a nepromokavého PE ratanu, tato jídelní sada je snadno čistitelná, odolná proti opotřebení a vhodná pro každodenní použití. Ocelové rámy dělají stůl a židle silné a robustní. Díky svým lehkým konstrukcím se všemi součástmi snadno pohybuje. Skleněná deska se snadno čistí vlhkým hadříkem. Tlusté a měkké pěnou plněné polstry na sedáky a opěradla jsou mimořádně pohodlné a jsou vyrobeny z vysoce kvalitního polyesteru. Povlaky, opatřené zipy, lze sejmout a vyprat. Balení obsahuje 1 stůl, 2 židle a 4 polstry. Poznámka: Doporučujeme vám soupravu za deště, sněhu a mrazu přikrýt.Barva:černáMateriál:umělý ratan / ocel / sklo / polyesterRozměry stolu:šířka: 110 cmhloubka: 53 cmvýška: 72 cmRozměry křesla:šířka: 52 cmhloubka: 56 cmvýška: 85 cmvýška sedu: 44 cmvýška područek: 67 cmRozměry podušky: šířka: 46,5 cmhloubka: 41 cmvýška: 5 cmHmotnost:29 kg

Produkt je výrobek značky Vida ,distribuovaný s EAN kódem 8719883754598.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Vida, Zahradní nábytek Vida, Sady venkovního nábytku Vida.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 29.40 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Zahradní jídelní set 3 ks černá Dekorhome,Zahradní jídelní set 3 ks černá Dekorhome a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, zahradní nábytek sleva, sady venkovního nábytku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Vida a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Vida najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Zahradní jídelní set 3 ks černá Dekorhome,Zahradní jídelní set 3 ks černá Dekorhome
Právě si prohlížíte...

7356,- Kč