Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Sada nádobí Tefal L6509503 Expertise, 4ks

Sada nádobí Tefal L6509503 Expertise, 4ks
Sada nádobí Tefal L6509503 Expertise, 4ks
Sada nádobí Tefal L6509503 Expertise, 4ks
Sada nádobí Tefal L6509503 Expertise, 4ks

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Sada nádobí Tefal L6509503 Expertise, 4ks z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, nádobí na vaření a pečení, kuchyňské nádobí, sady nádobí na vaření, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Sada nádobí Tefal L6509503 Expertise, 4ks .

Detailní informace

Sada nádobí Tefal L6509503 INGENIO EXPERTISE Máte rádi kvalitu i ve vaší kuchyni a nádobí, které vám vydrží po dlouhou dobu? Pak neváhejte a pořiďte si praktickou sadu Tefal. Odnímatelná rukojeť a ukazatel ideální teploty jsou největší přednosti této sady. Vysoká odolnost Nepřilnavý povrch Tefal Titanium extra zaručí vysokou odolnost, velmi dlouhou životnost, ale také jednoduchost a rychlost čištění hrnců. Mytí tedy zvládnete během pár vteřin a ušetřený čas můžete věnovat svojí rodině. Nebo hrnce bez rukojeti jednoduše vložte do myčky nádobí, a... je hotovo. Lehkost manipulace Jednoznačnou výhodou sady je především odnímatelná rukojeť, která je spolehlivá, bezpečná a jen pouhým cvaknutím lze přenášet nádoby mezi sporákem, lednicí a troubou. Patentovaná rukojeť se navíc pyšní nosností až 10 kg, tak uvařte oblíbené jídlo pro celou rodinu. Naprostá kompatibilnost Špičkové materiály a jejich vysoká kvalita zpracování jen podtrhnou celkový vzhled a spolehlivost hrnců. A už vás ani nepřekvapí, že sada je kompatibilní se všemi typy ohřevů, a to tedy jak s plynem, elektrickou deskou, sklokeramikou, halogenem, ale i indukcí. Produkt doporučuje šéfkuchař Ondřej Slanina. ODOLNÝ POVRCH 100% BEZPEČNÉ THERMO-SPOT® KOMPATIBILNOST VYSOKÁ KVALITA SVĚTOVÁ JEDNIČKA

Produkt je výrobek značky Tefal ,distribuovaný s EAN kódem 3168430235922.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Tefal, Kuchyně a jídelny Tefal, Nádobí na vaření a pečení Tefal, Kuchyňské nádobí Tefal, Sady nádobí na vaření Tefal.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Sada na vaření, 6 dílů Natural Pale

Krémová / Smalt Materiály držadel: kov Materiály poklice: sklo / Banquet
1 232,- Kč
652,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Sada nádobí Tefal L6509503 Expertise, 4ks a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, nádobí na vaření a pečení sleva, kuchyňské nádobí sleva, sady nádobí na vaření sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Tefal a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Tefal najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sada nádobí Tefal L6509503 Expertise, 4ks
Právě si prohlížíte...

2327,- Kč