Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Sada hrnců PROhome, nerezové, indukční, 7ks

Sada hrnců PROhome, nerezové, indukční, 7ks
Sada hrnců PROhome, nerezové, indukční, 7ks
Sada hrnců PROhome, nerezové, indukční, 7ks
Sada hrnců PROhome, nerezové, indukční, 7ks

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Sada hrnců PROhome, nerezové, indukční, 7ks z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, nádobí na vaření a pečení, kuchyňské nádobí, sady nádobí na vaření, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Sada hrnců PROhome, nerezové, indukční, 7ks .

Detailní informace

Sada hrnců SSW Germany Hledáte šikovné vybavení do vaší kuchyně, díky kterému se vaše vaření posune o další pomyslný stupínek slávy výš? Pokud ano, tak určitě oceníte sadu hrnců od německé firmy SSW Germany = záruka vysoké jakosti a užitné hodnoty. Hrnce jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli, která zaručuje dlouhou životnost, a poklice jsou ze žáruvzdorného skla. O optimální rozvod tepla se postará vícevrstvé akutermické dno obsahující aluminiovou desku. Velkou výhodou je, že ucha se nezahřívají, takže na ně můžete v průběhu vaření kdykoliv s...áhnout. Toto sadu můžete používat na plynových, elektrických, sklo-keramických i indukčních deskách. Sada obsahuje 1,5 litrový rendlík - 16 cm 1,7 litrový hrnec s poklicí - 16 cm 3,1 litrový hrnec s poklicí - 20 cm 5 litrový hrnec s poklicí - 24 cm

Produkt je výrobek značky Prohome ,distribuovaný s EAN kódem 4001856021481.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Prohome, Kuchyně a jídelny Prohome, Nádobí na vaření a pečení Prohome, Kuchyňské nádobí Prohome, Sady nádobí na vaření Prohome.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Sada na vaření, 6 dílů Natural Pale

Krémová / Smalt Materiály držadel: kov Materiály poklice: sklo / Banquet
1 232,- Kč
652,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Sada hrnců PROhome, nerezové, indukční, 7ks a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, nádobí na vaření a pečení sleva, kuchyňské nádobí sleva, sady nádobí na vaření sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Prohome a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Prohome najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sada hrnců PROhome, nerezové, indukční, 7ks
Právě si prohlížíte...

1273,- Kč