Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Pilník na paty Concept PN1001, růžový

Pilník na paty Concept PN1001, růžový
Pilník na paty Concept PN1001, růžový
Pilník na paty Concept PN1001, růžový
Pilník na paty Concept PN1001, růžový

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Pilník na paty Concept PN1001, růžový z kategorie zdraví a krása, osobní péče, kosmetika, kosmetické pomůcky, pomůcky na nehty, sady na manikúru, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Pilník na paty Concept PN1001, růžový .

Detailní informace

Pilník na paty Concept PN1001, růžový Profesionální péče Elektrický pilník na paty Concept PN1001 přináší tu nejlepší péči o vaše chodidla. Díky ergonomicky tvarované rukojeti se dobře drží a snadno ovládá. Rotační hlavice ve tvaru válečku bezpečně odstraní suchou a ztvrdlou kůži, předchází jejímu popraskání, vniku mozolů a otlačenin. Dopřejte svým chodidlům péči jako ze salónu v pohodlí svého domova. Kvalitní zpracování Elektrický pilník na paty Concept PN1001 nabízí dvě rychlosti otáček. Díky kvalitnímu voděodolnému zpracování je jeho čištění... maximálně hygienické. Rotační hlavice je odnímatelná, takže ji lehce vyjmete, omyjete nebo vyměníte za novou. Pilník je opatřen funkcí automatického vypnutí po dvou minutách a bezpečnostní pojistkou, která přístroj vypne v okamžiku, kdy na chodidla příliš tlačíte. Nechybí ani ochranná krytka hlavice a praktické pouzdro pro hygienické skladování. Sametově hebké Před použitím doporučujeme ponořit chodidla do teplé vody, aby pokožka změkla. Poté je usušte ručníkem a můžete začít. Zvolte požadovanou rychlost a jemně přejíždějte rotační hlavicí po chodidle. Pravidelným používáním budou vaše paty krásně hladké a sametově hebké na dotek.

Produkt je výrobek značky Concept ,distribuovaný s EAN kódem 8595631010358.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Concept, Osobní péče Concept, Kosmetika Concept, Kosmetické pomůcky Concept, Pomůcky na nehty Concept, Sady na manikúru Concept.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Pilník na paty Concept PN1001, růžový a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, kosmetika sleva, kosmetické pomůcky sleva, pomůcky na nehty sleva, sady na manikúru sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Concept a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Concept najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pilník na paty Concept PN1001, růžový
Právě si prohlížíte...

600,- Kč