Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Bruska na paty Scholl Velvet Smooth Pro

Bruska na paty Scholl Velvet Smooth Pro
Bruska na paty Scholl Velvet Smooth Pro
Bruska na paty Scholl Velvet Smooth Pro
Bruska na paty Scholl Velvet Smooth Pro

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Bruska na paty Scholl Velvet Smooth Pro z kategorie zdraví a krása, osobní péče, kosmetika, kosmetické pomůcky, pomůcky na nehty, sady na manikúru, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Bruska na paty Scholl Velvet Smooth Pro .

Detailní informace

Sametově hebká chodidla za několik minut! Elektrický pilník Scholl Velvet Smooth WET&DRY dokáže efektivně odstranit drsnou, suchou a tvrdou zrohovatělou kůži a to bez velké námahy. Výsledku se dočkáte už po prvním použití. Odolný proti vodě Neomezujte se a pečujte o svá chodidla klidně ve sprše nebo při koupeli. Speciálně navržená válečková hlavice vám umožní použití přístroje jak na mokrých, tak i suchých nohách. Dobíjecí Není potřeba měnit baterie. Jednoduše nabijte bezdrátové zařízení pomocí dodané dokovací stanice a při každém použití bude ...plně nabito. Dvě rychlosti Na výběr jsou 2 rychlosti a vy si tak můžete vybrat tu, která vám bude nejvíce vyhovovat. Měkká rukojeť Díky ergonomicky tvarované měkké rukojeti bude pro vás uchopení elektrického pilníku velmi pohodlné a zároveň pevné.

Produkt je výrobek značky Scholl ,distribuovaný s EAN kódem 4002448095262.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Scholl, Osobní péče Scholl, Kosmetika Scholl, Kosmetické pomůcky Scholl, Pomůcky na nehty Scholl, Sady na manikúru Scholl.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Bruska na paty Scholl Velvet Smooth Pro a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, kosmetika sleva, kosmetické pomůcky sleva, pomůcky na nehty sleva, sady na manikúru sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Scholl a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Scholl najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bruska na paty Scholl Velvet Smooth Pro
Právě si prohlížíte...

699,- Kč