Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Rychlovarná konvice Concept RK4150, sklo, 1,7l

Rychlovarná konvice Concept RK4150, sklo, 1,7l
Rychlovarná konvice Concept RK4150, sklo, 1,7l
Rychlovarná konvice Concept RK4150, sklo, 1,7l
Rychlovarná konvice Concept RK4150, sklo, 1,7l

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Rychlovarná konvice Concept RK4150, sklo, 1,7l z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Rychlovarná konvice Concept RK4150, sklo, 1,7l .

Detailní informace

1,7 l Borosilikátové sklo Snadná údržba Velký objem S rychlovarnou konvicí RK4150 o příkonu 2200 W připravíte během chvilky až 7 šálků vašeho oblíbeného horkého nápoje. Díky univerzálnímu designu skla v kombinaci s nerezovými prvky se hodí do jakékoliv domácnosti. Moderní vzhled konvice je doplněn světelným podsvícením, které slouží jako kontrolka provozu a aktivuje se vždy po zapnutí. Borosilikátové sklo Rychlovarná konvice RK4150 je vyrobená z kvalitního, tvrzeného a zdravotně nezávadného borosilikátového skla, které je odolné vůči vysokým te...plotám a proti skvrnám. Jednoduchá manipulace Rychlovarná konvice je opatřena tlačítkem pro rychlé otevření víka a širokým hrdlem pro pohodlné plnění. Díky hladkému dnu a vyjímatelnému filtru proti vodním usazeninám se konvice snadno čistí. Praktický je také otočný podstavec, na který můžete konvici postavit z jakéhokoliv úhlu, takže je vhodná pro praváky i leváky. Bezpečnost na prvním místě Konvice je vybavena dvojnásobným bezpečnostním systémem, tzn. že se automaticky vypne po dosažení bodu varu nebo v momentě, kdy ji omylem zapnete prázdnou, takže nedochází k jejímu poškození. Hlavní spínač slouží současně jako kontrolka provozu, která se rozsvítí vždy, když je konvice zapnutá. Nechybí ani protiskluzové nožičky pro zajištění větší stability.

Produkt je výrobek značky Concept ,distribuovaný s EAN kódem 8595631006740.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

5 999,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Rychlovarná konvice Concept RK4150, sklo, 1,7l a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Concept a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Concept najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Rychlovarná konvice Concept RK4150, sklo, 1,7l
Právě si prohlížíte...

799,- Kč