Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Rychlovarná konvice Concept RK0062, keramika, 1l

Rychlovarná konvice Concept RK0062, keramika, 1l
Rychlovarná konvice Concept RK0062, keramika, 1l
Rychlovarná konvice Concept RK0062, keramika, 1l
Rychlovarná konvice Concept RK0062, keramika, 1l

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Rychlovarná konvice Concept RK0062, keramika, 1l z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Rychlovarná konvice Concept RK0062, keramika, 1l .

Detailní informace

Originální design Keramika 3 barevné varianty Moderní design Rychlovarná konvice RK0060 s objemem 1 l vás na první pohled zaujme svým jedinečným designem, který stylově kombinuje keramiku a dřevo. Úžasná věc na této konvici je, že ji můžete využívat také jako klasickou konvičku a servírovat v ní oblíbený nápoj přímo na stůl. Odolný materiál Konvice je vyrobena z kvalitní, velmi odolné a především zdravotně nezávadné keramiky, která vyniká snadnou a rychlou údržbou. Uvařená voda je bez zápachu a díky keramickému materiálu, který skvěle izoluje t...eplo, se v konvici udrží dlouho teplá. Jednoduchá obsluha Odnímatelné keramické víko, se zajištěním proti vypadnutí, oceníte nejen při plnění vodou, ale také během údržby. Skryté topné těleso zamezuje usazování nečistot. Praktický je i otočný podstavec s úložným prostorem pro kabel, na který můžete konvici postavit z jakéhokoliv úhlu. Bezpečnost na prvním místě Rychlovarná konvice Concept RK0060 je vybavena trojnásobným bezpečnostním systémem, který vám zaručí, že se konvice automaticky vypne po dosažení bodu varu, pokud ji sejmete z podstavce nebo v okamžiku, kdy ji omylem zapnete prázdnou, takže nedochází k jejímu poškození. Hlavní spínač slouží současně jako kontrolka provozu, která se rozsvítí vždy, když je konvice zapnutá. Nechybí ani protiskluzové nožičky pro zajištění větší stability.

Produkt je výrobek značky Concept ,distribuovaný s EAN kódem 8595631006986.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

719,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Rychlovarná konvice Concept RK0062, keramika, 1l a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Concept a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Concept najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Rychlovarná konvice Concept RK0062, keramika, 1l
Právě si prohlížíte...

979,- Kč