Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Sportex prut revolt carp 3,6 m 3,25 lb - 30% sleva

-30%
Sportex prut revolt carp 3,6 m 3,25 lb

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Sportex prut revolt carp 3,6 m 3,25 lb z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářské pruty, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu PARYS a budete spokojení s dodaným Sportex prut revolt carp 3,6 m 3,25 lb .

Zlevněné zboží

Kaprové pruty SPORTEX Revolt Carp disponují 7 hranným blankem T800 carbon vylepšující všechny vlastnosti pro kaprový prut. Unikátní 7 hranný profil blanku kaprového prutu SPORTEX Revolt Carp Stalker vám zaručí ještě přesnější daleké náhozy. Díky svému tvaru eliminuje vychylování blanku do stran během nahazování. Blank prutů Sportex je vyroben z uhlíkových vláken T800 do tvaru sedm hranu čímž se odlišuje od ostatních 99,99% klasických prutů. Taková inovace posouvá hranice možností prutů SPORTEX Revolt Carp o + 20% v délce hodů a až o + 15% celko...vé síly prutu oproti běžným kulatým profilem blanků. Rozdílem mezi pruty Beyond a Revolt je jejich konfigurace. Revolt disponuje SIC očky typu K-Style a počátečním očkem 50mm pro daleké hody. Použité bylo špičkové ergonomicky tvarované sedlo navijáku FUJI TVS a pohodlné duplonovou rukojeti. 
Důvody ke koupi SPORTEX prutu - 10 letá záruka na blank - top kvalita za dobrou cenu - zdolávání ryby na tyto pruty je skutečným zážitkem - pruty v tenkém - moderním blanku - pruty jsou vhodné i na daleké hody - nahazujete výrazně dále než ostatní - každý prut má své výrobní číslo je jedinečný - dlouhá životnost i po 20 letech jsou pruty jako nové - nadčasový design - pokud si kupujete rybářský prut SPORTEX tak si kupujete zážitek který vám žádný jiný prut neposkytne SPORTEX kaprové pruty Inovativní kaprové pruty nepřekonatelné v kvalitě Sportex kaprové pruty kombinují znalosti v designu s optimální akcí a funkčními vlastnostmi jako žádné jiné pruty. Díky kvalitním vysoce modulovaným uhlíkovým vláknům nebo optimální kombinaci kevlarových / vysoce modulovaných uhlíkových vláken s technologií HT-Cross-Winding splétaných pásů jsme vytvořili pruty které lidé dlouhodobě vyhledávají. Vysoce kvalitní Fuji díly, jako jsou nejlepší očka a sedlo navijáku dávají prutem vynikající estetický vzhled a užitnou hodnotu po mnoho let. Byly vyvinuty profesionály pro profesionální kapraře - lidi, kteří chtějí mít ve výbavě to nejlepší.

Produkt je výrobek značky Sportex ,distribuovaný s EAN kódem 4048855397001.

Procházet zboží z kategorie Sport Sportex, Outdoorové aktivity Sportex, Rybaření Sportex, Rybářské pruty Sportex.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Sportex prut revolt carp 3,6 m 3,25 lb a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářské pruty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Sportex a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Sportex najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sportex prut revolt carp 3,6 m 3,25 lb
Právě si prohlížíte... - 30% sleva

11164,- Kč