Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Giants fishing prut black method feeder 3,3 m 40-90 g

Giants fishing prut black method feeder 3,3 m 40-90 g

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Giants fishing prut black method feeder 3,3 m 40-90 g z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářské pruty, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu PARYS a budete spokojení s dodaným Giants fishing prut black method feeder 3,3 m 40-90 g .

Detailní informace

Tyto feederové pruty jsou vyrobeny z kvalitního grafitu IM6 a mají středně rychlou akci. Jsou velmi univerzální, výkonné díky své parabolické akci. Díky rozsahu nabízených špiček, jste připraveni na jakou situaci a druh lovené ryby. Souhrn špiček dodávaných k prutu: červená – tužší (grafitová), žlutá - střední tuhost (grafitová) a zelená – jemná (sklolaminátová). Prut je osazen kvalitními dvojitě vázanými SIC očky a má ergonomické DPS grafitové sedlo černé barvy. Rukojeť je vyrobena z EVA pěny. Specifikace: Délka: 11 ft (3,3 m) Zátěž: 40-90 g T...ransportní délka: 115 cm Hmotnost: 202 g Počet dílů: 3+3

Produkt je výrobek značky Giants Fishing ,distribuovaný s EAN kódem 8592673131201.

Procházet zboží z kategorie Sport Giants Fishing, Outdoorové aktivity Giants Fishing, Rybaření Giants Fishing, Rybářské pruty Giants Fishing.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Giants fishing prut black method feeder 3,3 m 40-90 g a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářské pruty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Giants Fishing a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Giants Fishing najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Giants fishing prut black method feeder 3,3 m 40-90 g
Právě si prohlížíte...

1199,- Kč