Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Delphin Pilkshock 1,8 m 250 g 2 díly

Delphin Pilkshock 1,8 m 250 g 2 díly

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Delphin Pilkshock 1,8 m 250 g 2 díly z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářské pruty, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Delphin Pilkshock 1,8 m 250 g 2 díly .

Detailní informace

Pro příznivce těžkého mořského rybolovu jsme připravili novinku s názvem PILKSHOCK. Určený je hlavně pro příznivce lovu velkých dravých mořských ryb. S tímto prutem zdoláte i ty největší kusy. Prut zaujme ergonomicky tvarovanou červenou rukojetí s černou koncovkou z EVA pěny kombinovanou zelenou a černou barvou blanku.Skládá se ze dvou stejně dlouhých dílů, které se díky jejich délce dobře transportu...jí. Špička je vyrobena z karbonu. Technické parametry:
Model: 180 cm / 250 g Počet dílů: 2 Průměr blanku nad rukojetí: 12,70 mm Počet oček: 7 Transportní délka: 96 cm Hmotnost: 204 g Rukojeť: dělená, EVA pěna Délka rukojeti (od spodní části prutu po střed sedla): 37,5 cm
Vrhací zátěž: 250 g Země původu: Čína Navrženo v: Slovensko Rukojeť: EVA Split Grip Délka: 1,8 m Délka (m): 1.8 Počet oček: 7 Počet dílů: 2 Počet dílů: 2 díly Série: Pilkshock Transportní délka: 96 cm Transportní délka (cm): 96.0 Druh prutu: Morský rybolov Varianta: Prut Hmotnost: 204 g

Produkt je výrobek značky Delphin ,distribuovaný s EAN kódem 8586018472623.

Procházet zboží z kategorie Sport Delphin, Outdoorové aktivity Delphin, Rybaření Delphin, Rybářské pruty Delphin.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Delphin Pilkshock 1,8 m 250 g 2 díly a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářské pruty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Delphin a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Delphin najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Delphin Pilkshock 1,8 m 250 g 2 díly
Právě si prohlížíte...

930,- Kč