Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Delphin Etna E3 Trip 3,9 m 3,5 lb 2 díly - 5% sleva

-5%
Delphin Etna E3 Trip 3,9 m 3,5 lb 2 díly

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Delphin Etna E3 Trip 3,9 m 3,5 lb 2 díly z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářské pruty, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Delphin Etna E3 Trip 3,9 m 3,5 lb 2 díly .

Zlevněné zboží

Delphin TRIP E3 je nekonvenčně řešený kaprařský prut, postavený na základě legendární Etny. Jeho podstata se ukrývá ve spodním dílu, který je navržen tak, aby jeho část byla zasouvatelná, resp. teleskopická. Jelikož prut není dělený symetricky, ale asymetricky, po složení dílů tak oproti klasickým dvoudílným prutům ušetříte desítky centimetrů místa, což bezpochyby o...ceníte zejména při jeho transportních rozměrech. Navíc tato úprava nijak negativně neovlivňuje chování blanku! Základ prutu tvoří kvalitní štíhlý blank, který si bez problémů poradí s nahazováním či zdoláváním. Plně parabolická akce dokonale tlumí výpady ryb a vy si tak vychutnáte zdolávačku každého kapra, který se nechal oklamat.
Na prutu byla aplikována technologie Delphin 2Power, která se skládá z prvků PowerWrap a PowerJoin. Oba tyto segmenty se starají o výrazné zlepšení mechanických vlastností blanku, což se v praxi projeví mnohem vyšší odolností a delší životností produktu. PowerWrap představuje dodatečné vinutí karbonu kolem blanku prutu, které si všimnete již při prvním kontaktu s prutem. Hlavním úkolem této technologie je podstatné zvýšení pevnosti a také vytváří velmi zajímavý vizuální prvek. PowerJoin je zase na první pohled velmi nenápadný detail, který však není o nic méně důležitý. Podstatou je malý kovový kroužek umístěný na spoji prutu, tedy v místě, kde se jednotlivé díly do sebe nasouvají. Úkolem kroužku je minimalizovat možnost tříštivého poškození blanku, a tím pádem jeho částečného znehodnocení.
TRIP disponuje velmi pevnými SIC očky, které skvěle vedou vlasec bez zbytečného tření a odporu. Gumou potažená rukojeť typu FullShrink výborně sedne do ruky a díky ní se s prutem bude pohodlně pracovat i při nízkých teplotách.
Pokud tedy patříte mezi kapraře, kteří nemají v lásce dlouhé transportní rozměry klasických dvoudílných prutů, tak TRIP tento problém spolehlivě vyřeší.
Technické parametry:
Model: 360 cm / 3,00 lbs /
Počet dílů: 2 (spodní díl je teleskopický)
Průměr blanku nad rukojetí: 12,5 mm
Počet oček: 6
Transportní délka: 153 cm
Hmotnost: 350 g
Rukojeť: dělená, EVA pěna + Shrink tube
Délka rukojeti (od spodní části prutu po střed sedla): 63,5 cm
Velikost naváděcího očka: # 50
Model: 360 cm / 3,25 lbs /
Počet dílů: 2 (spodní díl je teleskopický)
Průměr blanku nad rukojetí: 13,0 mm
Počet oček: 6
Transportní délka: 153 cm
Hmotnost: 350 g
Rukojeť: dělená, EVA pěna + Shrink tube
Délka rukojeti (od spodní části prutu po střed sedla): 63,5 cm
Velikost naváděcího očka: # 50
Model: 390 cm / 3,50 lbs /
Počet dílů: 2 (spodní díl je teleskopický)
Průměr blanku nad rukojetí: 16,0 mm
Počet oček: 6
Transportní délka: 166 cm
Hmotnost: 550 g
Rukojeť: dělená, EVA pěna + Shrink tube
Délka rukojeti (od spodní části prutu po střed sedla): 67 cm
Velikost naváděcího očka: # 50
Akce: Parabolická Vrhací zátěž: 3,5 lb Země původu: Čína Navrženo v: Slovensko Rukojeť: EVA FullShrink Délka: 3,9 m Délka (m): 3.9 Specifikace materiálu: Carbon PowerWrap Specifikace materiálu: PowerJoin Počet oček: 6 Počet dílů: 2 Počet dílů: 2 díly Série: Etna Transportní délka: 166 cm Transportní délka (cm): 166.0 Druh prutu: Kaprové Varianta: Prut Hmotnost: 550 g

Produkt je výrobek značky Delphin ,distribuovaný s EAN kódem 8586018492348.

Procházet zboží z kategorie Sport Delphin, Outdoorové aktivity Delphin, Rybaření Delphin, Rybářské pruty Delphin.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Delphin Etna E3 Trip 3,9 m 3,5 lb 2 díly a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářské pruty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Delphin a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Delphin najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Delphin Etna E3 Trip 3,9 m 3,5 lb 2 díly
Právě si prohlížíte... - 5% sleva

1890,- Kč