Mivardi boilies rapid excellent monster crab - 950 g 20 mm

Mivardi boilies rapid excellent monster crab - 950 g 20 mm
237 237 1285
237,- Kč

Původní cena: 237,- Kč


Hodnocení:


Mivardi boilies rapid excellent monster crab - 950 g 20 mm z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářská výstroj, rybářské návnady, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu PARYS a budete spokojení s dodaným Mivardi boilies rapid excellent monster crab - 950 g 20 mm .

Detailní informace

Vzhledem k použitým ingrediencím a vyváženému složení jej však ryby ochotně přijímají i po několika dnech. Díky použití R-FACTORu toto boilies začíná pracovat krátce po vhození do vody, ale nastražené vydrží i 24 hodin (v závislosti na podmínkách konkrétní lokality). Aroma jednotlivých druhů jsou vždy výsledkem našeho vlastního vývoje, a proto působí na kapry neokoukaně.
 
Monster Crab
Novinka s vydatným, stabilním a specifickým aroma Monster Crab. Stejně jako u ostatních druhů se jedná o esenci, vyvinutou pouze pro sortiment Rap...id. Spolu s vyváženým mixem rybích mouček, rozpustných proteinů a extrudovaných přísad tvoří opravdu zajímavou nástrahu. Netradiční světle šedá barva je zajímavá na dně, kde působí jako mírně světlý bod. Toto boiles dobře funguje od jara do podzimu i bez předchozího silného vnadění.
 
RAPID NATURAL CONCEPT 
Boilies Rapid Natural Concept je vyrobeno pomocí nové výrobní technologie a zařízení, které patří mezi absolutní špičku v Evropě. Umožňuje nám sériově vyrábět boilies se stejnými parametry, strukturou a fungováním, jaké získáte při domácí ruční výrobě. Nová produkce není omezena hrubostí komponent a dovoluje i přidání opravdového ovoce, jater a dalších čerstvých surovin. Samozřejmostí je používání čerstvých vajec ve všech vyráběných řadách boilies. Konzervace a stabilizace je postavena v maximální míře na přírodních látkách a nezpůsobuje změnu aroma ani chuti kuliček. Novou generaci rozeznáte nejen podle doplňkového loga Natural Concept na sáčku, ale i podle zajímavého „naturálnějšího“ povrchu kuliček. Ty jsou nyní i těžší, hutnější a mají přesnější průměr i tvar. Přesně tak jako pečlivá domácí výroba. To znamená výrazně delší dolet a vyšší přesnost při vnadění kobrou. V neposlední řadě jistě zaznamenáte výrazně vyšší výdrž kuliček při nastražení, avšak při zachování potřebného fungování kuličky ve vodě.

Produkt je výrobek značky Mivardi ,distribuovaný s EAN kódem 2000020811233.

Procházet zboží z kategorie Sport Mivardi, Outdoorové aktivity Mivardi, Rybaření Mivardi, Rybářská výstroj Mivardi, Rybářské návnady Mivardi.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Mivardi boilies rapid excellent monster crab - 950 g 20 mm a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářská výstroj sleva, rybářské návnady sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Mivardi a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Mivardi najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Mivardi boilies rapid excellent monster crab - 950 g 20 mm
Právě si prohlížíte...

237,- Kč