Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Lucky john svítící gumová nástraha hama stick 9ks ocean pearl délka 8,9 cm

Lucky john svítící gumová nástraha hama stick 9ks ocean pearl délka 8,9 cm

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Lucky john svítící gumová nástraha hama stick 9ks ocean pearl délka 8,9 cm z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářská výstroj, rybářské návnady, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu PARYS a budete spokojení s dodaným Lucky john svítící gumová nástraha hama stick 9ks ocean pearl délka 8,9 cm .

Detailní informace

Tento model je vyroben z Lumino materiálu a po nasvícení ve vodě krásně svítí a stává se pro ryby nepřehlédnutelnou nástrahou. Tento smáček by se zdál na první pohled jako neutrální nástraha, která ryby nebude draždit. Opak je ale pravdou. Je zapotřebí práce špičkou prutu, která dá nástraze život a díky pohybům ocásku rybu vyprovokuje. Tuto nástrahu si mnoho rybářů rádo upravuje do různých tvarů. Velmi často se používá v silně zarostlých částech revírů. Je doporučen systém drop shot, který udává nástraze ten správný styl vedení.

Produkt je výrobek značky Lucky John ,distribuovaný s EAN kódem 4750701375520.

Procházet zboží z kategorie Sport Lucky John, Outdoorové aktivity Lucky John, Rybaření Lucky John, Rybářská výstroj Lucky John, Rybářské návnady Lucky John.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Lucky john svítící gumová nástraha hama stick 9ks ocean pearl délka 8,9 cm a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářská výstroj sleva, rybářské návnady sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lucky John a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lucky John najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Lucky john svítící gumová nástraha hama stick 9ks ocean pearl délka 8,9 cm
Právě si prohlížíte...

163,- Kč