Dynamite baits liquid attractant squid octopus 500 ml

Dynamite baits liquid attractant squid octopus 500 ml
285 251 1880
285,- Kč

Původní cena: 251,- Kč


Hodnocení:


Dynamite baits liquid attractant squid octopus 500 ml z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářská výstroj, rybářské návnady, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu PARYS a budete spokojení s dodaným Dynamite baits liquid attractant squid octopus 500 ml .

Detailní informace

Obsahuje ve vodě rozpustné krmné stimulanty, aminokyseliny a silné chuťové látky, které pomalu uvolňují pachovou stopu napříč vodním sloupcem. Lze ho perfektně použít na zatraktivnění a rehydrataci boilies, pelet, partiklu nebo krmných směsí. Část liquidu je dobré přidat do nádoby s návnadou, protřepat a nechat aspoň půl hodiny odležet. Není určen pro použití s PVA materiály.

Produkt je výrobek značky Dynamite Baits ,distribuovaný s EAN kódem 5031745220519.

Procházet zboží z kategorie Sport Dynamite Baits, Outdoorové aktivity Dynamite Baits, Rybaření Dynamite Baits, Rybářská výstroj Dynamite Baits, Rybářské návnady Dynamite Baits.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Dynamite baits liquid attractant squid octopus 500 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářská výstroj sleva, rybářské návnady sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Dynamite Baits a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Dynamite Baits najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Dynamite baits liquid attractant squid octopus 500 ml
Právě si prohlížíte...

285,- Kč