Garda olovo gripper s obratlíkem - 170 g

Garda olovo gripper s obratlíkem - 170 g
79 79 798
79,- Kč

Původní cena: 79,- Kč


Hodnocení:


Garda olovo gripper s obratlíkem - 170 g z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářská výstroj, rybářská závaží, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu PARYS a budete spokojení s dodaným Garda olovo gripper s obratlíkem - 170 g .

Detailní informace

Díky svému tvaru výborně sedí i při chytání na hranách a v silném proudu. Jeho plochý tvar také minimalizuje zapadnutí do bláta. Výborně umístěné těžiště tohoto typu olova dokáže velmi efektivně přenést při záběru celou váhu olova na hrot háčku a tím zajistí jeho hlubší a účinnější zapíchnutí. Speciální matná povrchová úprava, která se na dně neleskne a je velmi odolná vůči nárazům. Osazené okem s kvalitním vysokopevnostním obratlíkem typu Big Eye Swivel. Nejvyšší kvalita zpracování!

Produkt je výrobek značky Garda ,distribuovaný s EAN kódem 8595602244287.

Procházet zboží z kategorie Sport Garda, Outdoorové aktivity Garda, Rybaření Garda, Rybářská výstroj Garda, Rybářská závaží Garda.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Garda olovo gripper s obratlíkem - 170 g a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářská výstroj sleva, rybářská závaží sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Garda a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Garda najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Garda olovo gripper s obratlíkem - 170 g
Právě si prohlížíte...

79,- Kč