Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2S

Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2S

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2S z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, sluchátka a náhlavní soupravy, sluchátka, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2S .

Detailní informace

Bezdrátová sluchátka Mi True 2S s vylepšeným dvoujádrovým čipem s novou technologií binaurálního synchronního přenosu, které současně přenášejí zvukové signály do levých i pravých sluchátek, účinně snižují latenci zvuku, přičemž minimalizují rušení a poskytují stabilnější spojení mezi levým a pravým sluchátkem. Dekódo...vání LHDC Bluetooth je plně optimalizované pro systémy MIUI a hardware byl s novou architekturou hluboko optimalizován. Když je zapnuto nastavení s nízkou latencí, latence zvuku je značněredukované tak, aby byl zajištěn synchronizovaný zvuk, čímž se plně zvyšuje audiovizuální herní zážitek. Duální mikrofon využívá integrovanou technologii redukce okolního hluku pro účinné snížení okolního hluku. Zabezpečuje také rozpoznávání hlasu ve vysokém rozlišení a kvalitu hovoru iv hlučném prostředí. Bezdrátová sluchátka Mi True 2S jsou vybaveny 14,2 mm velkým reproduktorem s velkou kompozitní dynamickou cívkou. Basy jsou plné a hluboké, střední rozsah je měkký a přirozený, zatímco vysokofrekvenční zvuky jsou jasné a čisté, aby poskytovaly čistší zvuk s bohatými detaily. Díky ovládání spotřeby energie čipu nové generace a zvýšené kapacitě baterie pouzdra vydrží výdrž baterie až 24 hodin s pouzdrem a 5 hodin při použití jednoho sluchátka. Pouzdro je kompatibilní se standardním bezdrátovým nabíjením Qi, které poskytuje snadné nabíjení a zajišťuje tak úplné nabití sluchátek. Jednoduché ovládání bez telefonu. Jednoduše klepnutím na sluchátka ovládáte hudbu, hovor, aktivujete hlasového asistenta atd. Bezdrátová sluchátka Mi True 2 jsou přizpůsobeny MIUI. Po prvním připojení se při otevření nabíjecího pouzdra automaticky otevře vyskakovací okno na párování Bluetooth a budete moci kontrolovat úroveň nabití baterií ve sluchátkách a nabíjecím pouzdře. Rychlé párování a automatické připojení. Impedance (Ohm): 32.0 Bezdrátové nabíjení: Ano Frekvenční rozsah: 20 Hz - 20 kHz Mikrofon: Ano Aktivní odhlučnění: Ne Barva: Bílá Verze Bluetooth: Bluetooth 5.0 Doba přehrávání (hodiny): 24.0 Doba nabíjení (hodiny): 1.0 Rádius (m): 10.0 Konektor typu A: USB C Hmotnost: 52 g Země původu: Čína Typ: True Wireless In-Ear Konstrukce: Uzavřené

Produkt je výrobek značky Xiaomi ,distribuovaný s EAN kódem 6934177719844.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Xiaomi, Zvuk Xiaomi, Zvukové komponenty Xiaomi, Sluchátka a náhlavní soupravy Xiaomi, Sluchátka Xiaomi.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: White
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

6 199,- Kč
5 989,- Kč
Detail
6 729,- Kč
Detail
2 089,- Kč
1 603,- Kč
Detail
1 490,- Kč
1 419,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2S a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, sluchátka a náhlavní soupravy sleva, sluchátka sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Xiaomi a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Xiaomi najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2S
Právě si prohlížíte...

2090,- Kč