Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Thrustmaster TS-XW Racer Sparco for Xbox One, Xbox Series X, PC

Thrustmaster TS-XW Racer Sparco for Xbox One, Xbox Series X, PC

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Thrustmaster TS-XW Racer Sparco for Xbox One, Xbox Series X, PC z kategorie elektronika, elektronika – příslušenství, počítačové komponenty, vstupní zařízení, herní ovladače, hra závodní kola, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Thrustmaster TS-XW Racer Sparco for Xbox One, Xbox Series X, PC .

Detailní informace

Thrustmaster představuje závodní volant TS-XW Racer Sparco P310 Competition Mod: první milník spolupráce mezi společnostmi Thrustmaster a Sparco. Je výsledkem kombinace pokrokových technologií, jako je výkonný 40-wattový bezkartáčový servomotor, systém zabudovaného chlazení motoru a napájecí zdroj Turbo Power. Má oficiální licenci pro Xbox One ® a Windows®.Motor TS-XW Racer poskytuje vý...;konnou 40-wattovou bezkartáčovou zpětnou vazbu a neuvěřitelnou rychlost (dynamický točivý moment): od dlouhých zastavovacích křivek (režim STALL) po superreaktivní S křivky (režim DYNAMIC).Integrovaný systém chlazení motoru (čeká na patent): udržujě dynamiku s novým motorem tak, že nedochází k přehřátí a zůstává tichý.Vestavěné názvy tlačítek pro Xbox One ®: Průvodce Xboxem, Zobrazit a Nabídka. Přepínání mezi hrou, systémovými nabídkami, sociálními funkcemi atd.Úhel natočení nastavitelný od 270 ° do 1080 °!Ovládání orientované na pole: H.E.A.R.T (HallEffect AccuRate Technology ™) poskytuje 16bitové rozlišení (65 536 hodnot), zatímco nový F.O.C. algoritmus dynamicky optimalizuje reakci na vysoké požadavky na točivý moment.Externí napájecí zdroj Turbo Power poskytuje konstantní výkon a obrovský špičkový výkon, aby okamžitě reagoval na ultrarychlé požadavky hry. Toroidní tvar pro optimalizovanou energetickou účinnost 86% (s tvorbou tepla pouze 14%) s bezchybným designem. Špičkový výkon: 400 wattů!Systém duálních kladek s kovovou nápravou s kuličkovými ložisky.Interní paměť a upgradovatelný firmware.Robustní a všestranný systém připevnění, kompatibilní se všemi držáky. Typ: Volant s pedály Kompatibilní s: Xbox One Kompatibilní s: Xbox Series X Kompatibilní s: Xbox Series S Kompatibilní s: Windows Barva: Černá Balení obsahuje: Pedal Balení obsahuje: Adaptér Balení obsahuje: Montážní sada Balení obsahuje: Manuál Adaptér součástí: Ano Pedály: Ano Balení obsahuje: Volant Kompatibilita: PC Kompatibilita: Xbox

Produkt je výrobek značky Thrustmaster ,distribuovaný s EAN kódem 3362934402471.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Thrustmaster, Elektronika – příslušenství Thrustmaster, Počítačové komponenty Thrustmaster, Vstupní zařízení Thrustmaster, Herní ovladače Thrustmaster, Hra Závodní kola Thrustmaster.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Thrustmaster TS-XW Racer Sparco for Xbox One, Xbox Series X, PC a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, elektronika – příslušenství sleva, počítačové komponenty sleva, vstupní zařízení sleva, herní ovladače sleva, hra závodní kola sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Thrustmaster a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Thrustmaster najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Thrustmaster TS-XW Racer Sparco for Xbox One, Xbox Series X, PC
Právě si prohlížíte...

15490,- Kč