Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Skullcandy Indy TWS Earbuds Pastels/Sage/Green - 11% sleva

-11%
Skullcandy Indy TWS Earbuds Pastels/Sage/Green

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Skullcandy Indy TWS Earbuds Pastels/Sage/Green z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, sluchátka a náhlavní soupravy, sluchátka, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Skullcandy Indy TWS Earbuds Pastels/Sage/Green .

Zlevněné zboží

Indy™ bezdrátová Bluetooth sluchátka do uší v různých barevných provedeních. Indy™ sluchátka umožňují neomezený pohyb díky bezpečnému uchycení. Prvotřídní a čistou kvalitu zvuku bez jakéhokoliv zkreslení ve frekvenčním rozsahu 20 Hz až 20 kHz zajišťují měniče o průměru 6 mm. Možnost rychlého párování s telefonem, baterie s výdrží až 16 hodin či da...lší praktické funkce jsou zárukou snadného a bezproblémového používání. Sluchátka disponují šikovným ovládáním na přepínání hudby, hlasitosti a správu hovorů s redukcí šumu, které stačí aktivovat pomocí dotyků. Výhodou je IP55 ochrana proti stříkající vodě, potu a prachu.Součástí balení je nabíjecí pouzdro, tři páry silikonových nástavců velikosti S, M a L, jeden pár nástavců pro bezpečné uchycení velikosti L a micro USB nabíjecí kabel. Barva: Zelená Barva podle výrobce: Pastels/Sage/Green Frekvenční rozsah: 20 Hz - 20 kHz Impedance (Ohm): 16.0 Impedance: 16 Ohm Doba přehrávání (hodiny): 16.0 Maximální akustický tlak (SPL): 95 dB Maximální akustický tlak - SPL (dB): 95.0 Hmotnost (g): 11.0 Balení obsahuje: Ear Gels Typ: True Wireless In-Ear Balení obsahuje: Špunty do uší Balení obsahuje: Nabíjecí pouzdro Balení obsahuje: Manuál Balení obsahuje: Micro-USB Charging Cable Balení obsahuje: Stability Gels Provoz na baterie: Ano Konektor typu A: USB C Konstrukce: Uzavřené Země původu: Čína Aktivní odhlučnění: Ne Mikrofon: Ano

Produkt je výrobek značky Skullcandy ,distribuovaný s EAN kódem 0878615098879.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Skullcandy, Zvuk Skullcandy, Zvukové komponenty Skullcandy, Sluchátka a náhlavní soupravy Skullcandy, Sluchátka Skullcandy.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Green
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 890,- Kč
1 797,- Kč
Detail
1 889,- Kč
1 771,- Kč
Detail
3 124,- Kč
Detail
2 345,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Skullcandy Indy TWS Earbuds Pastels/Sage/Green a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, sluchátka a náhlavní soupravy sleva, sluchátka sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Skullcandy a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Skullcandy najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Skullcandy Indy TWS Earbuds Pastels/Sage/Green
Právě si prohlížíte... - 11% sleva

1690,- Kč