Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Skullcandy Crusher Moab Red Black

Skullcandy Crusher Moab Red Black

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Skullcandy Crusher Moab Red Black z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, sluchátka a náhlavní soupravy, sluchátka, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Skullcandy Crusher Moab Red Black .

Detailní informace

Crusher bezdrátová Bluetooth sluchátka od společnosti Skullcandy. Tyto jedinečné sluchátka přinášejí silný a nezapomenutelný basový zážitek. Kvalitní zvuk zajišťují akustické měniče s průměrem 40 mm a inovativní basové měniče s průměrem 35 mm, které reagují vibracemi na spodní frekvence a umožňují tak hudbu nejen slyšet, ale také skutečně cítit. Basová odezva se d&a...acute; jednoduše regulovat dle potřeby pomocí posuvného tlačítka umístěného na sluchátku. Kromě toho sluchátka disponují i ​​tlačítky pro ovládání hudby a hovorů či zabudovaným mikrofonem. Měkké náušníky s uzavřenou konstrukcí izolují okolní hluk a zaručují komfort během nošení. Výhodou je dlouhá výdrž baterie, která poskytuje až 40 hodin nepřetržitého poslechu hudby na jedno nabití. Funkce rychlého nabíjení navíc zajišťuje 3 hodiny používání již po 10 minutách nabití. Sluchátka lze napájet i pomocí kabelu s 3,5 mm jack konektorem, který je součástí balení. Dodávané jsou také s USB nabíjecím kabelem a praktickou přenosnou taškou Barva: Červená Frekvenční rozsah: 20 Hz - 20 kHz Impedance (Ohm): 32.0 Impedance: 32 Ohm Doba přehrávání (hodiny): 24.0 Maximální akustický tlak (SPL): 97 dB Maximální akustický tlak - SPL (dB): 97.0 Hmotnost (g): 275.0 Balení obsahuje: AUX Cable Balení obsahuje: Sluchátka Balení obsahuje: Manuál Balení obsahuje: Micro-USB Charging Cable Balení obsahuje: Travel Case Barva podle výrobce: Moab Red Black Konstrukce: Uzavřené Země původu: Čína Aktivní odhlučnění: Ne Typ: Bezdrátová sluchátka na uši Mikrofon: Ano

Produkt je výrobek značky Skullcandy ,distribuovaný s EAN kódem 0878615097988.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Skullcandy, Zvuk Skullcandy, Zvukové komponenty Skullcandy, Sluchátka a náhlavní soupravy Skullcandy, Sluchátka Skullcandy.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Red
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 890,- Kč
1 797,- Kč
Detail
1 889,- Kč
1 771,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Skullcandy Crusher Moab Red Black a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, sluchátka a náhlavní soupravy sleva, sluchátka sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Skullcandy a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Skullcandy najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Skullcandy Crusher Moab Red Black
Právě si prohlížíte...

3290,- Kč