Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Skullcandy Crusher ANC Černá-Sivá

Skullcandy Crusher ANC Černá-Sivá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Skullcandy Crusher ANC Černá-Sivá z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, sluchátka a náhlavní soupravy, sluchátka, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Skullcandy Crusher ANC Černá-Sivá .

Detailní informace

Crusher ANC bezdrátové Bluetooth sluchátka s funkcí aktivního potlačení hluku, která eliminuje vnější zvuky a umožňuje ničím nerušený poslech hudby. Tyto jedinečné sluchátka navíc přinášejí silný a nezapomenutelný basový zážitek. Kvalitní zvuk ve frekvenčním rozsahu 20 Hz až 20 kHz zajišťují akustické měniče s průměrem 40 mm. Basová odezva se dá jednoduše regulovat dle potřeby pomocí posuvného tlačítka umístěného na sluchátku. Kromě toho sluchátka disponují i ​​tlačítky pro ovládání hudby a hovorů či zabudovaným mikrofonem. Měkké náušníky s uza...vřenou konstrukcí izolují okolní hluk a zaručují komfort během nošení. Výhodou je dlouhá výdrž baterie, která poskytuje 24 hodin nepřetržitého poslechu hudby na jedno nabití ak dispozici je také funkce rychlého nabíjení. Sluchátka disponují možností připojit se k aplikaci Personal Sound, která umožňuje vytvoření osobního zvukového profilu a pomáhá tak optimalizovat kvalitu a úroveň výsledného zvuku. Lokalizační technologie Tile dokáže navíc sluchátka vystopovat kdekoli v případě ztráty nebo odcizení. Součástí balení je USB-C nabíjecí kabel, AUX kabel a ochranné cestovní pouzdro na sluchátka. Barva: Černá Frekvenční rozsah: 20 Hz - 20 kHz Impedance (Ohm): 32.0 Impedance: 32 Ohm Aktivní odhlučnění: Ano Doba přehrávání (hodiny): 24.0 Maximální akustický tlak (SPL): 105 dB Maximální akustický tlak - SPL (dB): 105.0 Hmotnost (g): 309.0 Balení obsahuje: AUX Cable Balení obsahuje: Sluchátka Balení obsahuje: Manuál Balení obsahuje: Nabíjecí kabel USB Země původu: Čína Provoz na baterie: Ano Barva podle výrobce: Černá Barva podle výrobce: Sivá Konstrukce: Uzavřené Typ: Bezdrátová sluchátka na uši Mikrofon: Ano

Produkt je výrobek značky Skullcandy ,distribuovaný s EAN kódem 0878615097254.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Skullcandy, Zvuk Skullcandy, Zvukové komponenty Skullcandy, Sluchátka a náhlavní soupravy Skullcandy, Sluchátka Skullcandy.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 890,- Kč
1 797,- Kč
Detail
1 889,- Kč
1 771,- Kč
Detail
3 764,- Kč
Detail
1 174,- Kč
Detail
1 490,- Kč
1 419,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Skullcandy Crusher ANC Černá-Sivá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, sluchátka a náhlavní soupravy sleva, sluchátka sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Skullcandy a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Skullcandy najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Skullcandy Crusher ANC Černá-Sivá
Právě si prohlížíte...

6190,- Kč