Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Pioneer Dj HRM-7

Pioneer Dj HRM-7

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Pioneer Dj HRM-7 z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, sluchátka a náhlavní soupravy, sluchátka, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Pioneer Dj HRM-7 .

Detailní informace

Profesionální referenční studiové sluchátka. Dosahují frekvenci až 40 kHz díky nově vyvinutému 40mm driveru s měděným hliníkovým drátem. Kryty sluchátek jsou navrženy tak, oddělili zvuky a aby eliminovali hluk v pozadí. Velké náušníky jsou vyrobeny z hybridní paměťové pěny, která zajišťuje, že sluchátka dokonalé padnou a přizpůsobí se a zároveň zajišťuje kolem uší dostatek proudění vzduchu pro precizní monitoring. Dodávají se s příslušenstvím: odnímatelný 1,2 m (točený) a 3 m (rovný) kabel, náhradní velurové náušníky, pozlacený 6,3 mm stero jac...k. Impedance: 45 Ohm Barva: Černá Země původu: Čína Frekvenční rozsah: 5 Hz - 40 kHz Délka kabelu: 1,2 m Konektor typu A: TRS 3,5 mm Jack Citlivost: 97 dB Barva podle výrobce: Černá Balení obsahuje: Adaptér Balení obsahuje: Kabel Balení obsahuje: Náušniky Balení obsahuje: Přenosné pouzdro Provoz na baterie: Ne Konstrukce: Uzavřené Aktivní odhlučnění: Ne Typ: Studio Mikrofon: Ne Typ: Sluchátka na uši

Produkt je výrobek značky Pioneer Dj ,distribuovaný s EAN kódem 4988028299025.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Pioneer Dj, Zvuk Pioneer Dj, Zvukové komponenty Pioneer Dj, Sluchátka a náhlavní soupravy Pioneer Dj, Sluchátka Pioneer Dj.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

2 918,- Kč
Detail
5 990,- Kč
Detail
20 890,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Pioneer Dj HRM-7 a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, sluchátka a náhlavní soupravy sleva, sluchátka sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Pioneer Dj a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Pioneer Dj najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pioneer Dj HRM-7
Právě si prohlížíte...

4890,- Kč