Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Original Soundtrack - My Neighbor Totoro

Original Soundtrack - My Neighbor Totoro

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Original Soundtrack - My Neighbor Totoro z kategorie média, záznam hudby a zvuku, desky a lp desky, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Original Soundtrack - My Neighbor Totoro .

Detailní informace

Balení obsahuje : LP Typ : Album Interpret / Téma : Original Soundtrack Subžánr : Soundtrack Složení setu : 1 ks Barva : Černá Žánr : Soundtrack Subžánr : Stage & Screen Země původu : Německo Barva podle výrobce : Black Vydavatelství : Studio Ghibli Records Typ : Nové vydání Datum vydání : 2018-11-03 Typ : LP deska Rok vydání : 2018.0 Varianta : My Neighbor Totoro (Soundbook) (LP) Typ : Limitovaná edice Rychlost : 33 1/3 RPM

Produkt je výrobek značky Original Soundtrack ,distribuovaný s EAN kódem 4988008086218.

Procházet zboží z kategorie Média Original Soundtrack, Záznam hudby a zvuku Original Soundtrack, Desky a LP desky Original Soundtrack.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 489,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Original Soundtrack - My Neighbor Totoro a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, desky a lp desky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Original Soundtrack a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Original Soundtrack najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Original Soundtrack - My Neighbor Totoro
Právě si prohlížíte...

1719,- Kč