Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Niceboy HIVE Pins Bílá

Niceboy HIVE Pins Bílá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Niceboy HIVE Pins Bílá z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, sluchátka a náhlavní soupravy, sluchátka, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Niceboy HIVE Pins Bílá .

Detailní informace

Dokonalá čistota zvukuPřestože se sluchátka HIVE Pins vejdou do dlaně, o kvalitu zvuku se nemusíte bát - mají silný a čistý zvuk, vycházející z technologie MaxxBass a měničů o velikosti 13 mm. Hovor? Další skladba? Zvýšení hlasitosti? Stačí jen dotyk!Nechcete uprostřed běhu zastavovat a lovit v kapse telefon jen proto, abyste přijali hovor? Se sluchátky HIVE Pins se jich stačí dotknout a telefonování může z...ačít. S krytím IPX4 sluchátka navíc odolávají dešti i potu. Stabilita s Bluetooth 5.0Díky bezdrátovému připojení pomocí Bluetooth 5.0 bude přenos hudby ale i vaše telefonní hovory stabilní. Se sluchátky HIVE Pins se vám zkrátka nestane, že by zvuk vypadl. V kapse výdrž od rána do nociSluchátka vydrží hrát až 4 hodiny, ale když si s sebou vezmete nabité pouzdro, máte k dispozici celkem 18 hodin hudby. Jejich nabíjení je pak rychlé a pohodlné díky kabelu s USB-C konektorem. Pohodlné pro každé uchoAť už máte uši velké nebo miniaturní, se třemi velikostmi nástavců vám sluchátka HIVE Pins sednou za všech okolností. Podle svého si tak můžete sluchátka upravit tak, aby byla vaše oblíbená hudba nebo pracovní telefonát bez potíží kvalitně slyšet Další vlastnosti
Podpora hlasových asistentů Autopárování (sluchátka se sama spárují po vytažení z boxu)
Citlivost (dB): 102.0 Typ: True Wireless In-Ear Frekvenční rozsah: 20 Hz - 15 kHz Doba přehrávání (hodiny): 4.0 Hmotnost (g): 55.0 Barva podle výrobce: Bílá Barva: Bílá Konektor typu A: USB C Kompatibilní s: Android Kompatibilní s: iOS Země původu: Čína Mikrofon: Ano Provoz na baterie: Ano Kapacita baterie: 25 mAh Balení obsahuje: Earphone Tips Balení obsahuje: Charging Box Balení obsahuje: Manuál Balení obsahuje: Kabel USB-C Konstrukce: Uzavřené Voděodolnost: IPX4 Aktivní odhlučnění: Ne Nepromokavé: Ano

Produkt je výrobek značky Niceboy ,distribuovaný s EAN kódem 8594182425048.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Niceboy, Zvuk Niceboy, Zvukové komponenty Niceboy, Sluchátka a náhlavní soupravy Niceboy, Sluchátka Niceboy.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: White
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 709,- Kč
Detail
2 543,- Kč
Detail
8 339,- Kč
Detail
5 259,- Kč
5 179,- Kč
Detail
980,- Kč
932,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Niceboy HIVE Pins Bílá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, sluchátka a náhlavní soupravy sleva, sluchátka sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Niceboy a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Niceboy najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Niceboy HIVE Pins Bílá
Právě si prohlížíte...

799,- Kč