Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Happy Plugs Air 1 Zen Šedá

Happy Plugs Air 1 Zen Šedá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Happy Plugs Air 1 Zen Šedá z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, sluchátka a náhlavní soupravy, sluchátka, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Happy Plugs Air 1 Zen Šedá .

Detailní informace

Bezdrátová sluchátka do uší, které přinášejí úžasný zvukový zážitek, pasivní potlačení hluku, úplné ovládání médií, 30 -hodinovú výdrž baterie a stylový design. Air 1 Zen jsou vyvinuty pro celodenní pohodlné nošení a jsou pro vás ideálním kompromisem. Typ: True Wireless In-Ear Aktivní odhlučnění: Ne Mikrofon: Ano Barva: Šedá Citlivost (dB): 107.5 Kompatibilita: iOS Kompatibilita: Android Konektor typu A: USB-C Frekvenční rozsah: 20 Hz - 20 kHz Doba nabíjení (hodiny): 1.5 Doba přehrávání (hodiny): 30.0 Bezdrátové nabíjení: Ne Impedance (Ohm): 32....0 Provoz na baterie: Ano Kapacita baterie: 600 mAh Hmotnost (g): 46.0 Země původu: Čína Verze Bluetooth: Bluetooth 5.2 Barva podle výrobce: Šedá Konstrukce: Uzavřené

Produkt je výrobek značky Happy Plugs ,distribuovaný s EAN kódem 7350116011395.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Happy Plugs, Zvuk Happy Plugs, Zvukové komponenty Happy Plugs, Sluchátka a náhlavní soupravy Happy Plugs, Sluchátka Happy Plugs.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Grey
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Happy Plugs Air 1 Zen Šedá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, sluchátka a náhlavní soupravy sleva, sluchátka sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Happy Plugs a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Happy Plugs najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Happy Plugs Air 1 Zen Šedá
Právě si prohlížíte...

1490,- Kč