Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

Hama uRage SoundZ 800 7.1 Černá - 8% sleva

-8%
Hama uRage SoundZ 800 7.1 Černá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Hama uRage SoundZ 800 7.1 Černá z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, sluchátka a náhlavní soupravy, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Hama uRage SoundZ 800 7.1 Černá .

Zlevněné zboží

Dynamický 7-kanálový headset pro náročné hráče. Uzavreté stereo sluchátka s hlavovým obloukem (over-ear) a mikrofonem pro nerušené hraní, chatování a poslech hudby. Nastavitelný, polstrovaný hlavový oblouk, polohovatelný mikrofon s flexibilním ramenem. Polstrované mušle potažené látkou. 7.1 virtuální surround sound, hluboké basy a čisté výšky. L...ED podsvícení (4 barvy a 2 střídavé) s možností vypnutí. Extra dlouhý, jednosměrně vedený kabel s flexibilním opletením zamezující zamotání s ovladačem na kabelu: nastavení hlasitosti, vypínač mikrofonu. Provoz na baterie: Ne Délka kabelu: 2 m Barva: Černá Kompatibilita: MS Windows Konektor typu A: USB Konstrukce: Uzavřené Ovládání: Mute Ovládání: Hlasitost Ovládání: LED Light Ovládání: Mute/Unmute Mic & Push to Talk Button Země původu: Čína Frekvenční rozsah: 20 Hz - 20 kHz Směrová charakteristika: Všesměrová Impedance (Ohm): 32.0 Impedance: 32 Ohm Frekvenční odezva mikrofonu: 100 Hz - 10 kHz Aktivní odhlučnění: Ne Balení obsahuje: Manuál Napájení: USB Citlivost: 98 dB Citlivost (dB): 98.0 Série: uRage Typ: Sluchátka na uši Varianta: SoundZ 800 7.1 Hmotnost (g): 415.0

Produkt je výrobek značky Hama ,distribuovaný s EAN kódem 4047443436597.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Hama, Zvuk Hama, Zvukové komponenty Hama, Sluchátka a náhlavní soupravy Hama.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Hama uRage SoundZ 800 7.1 Černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, sluchátka a náhlavní soupravy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Hama a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Hama najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Hama uRage SoundZ 800 7.1 Černá
Právě si prohlížíte... - 8% sleva

1190,- Kč