Erich Krause Zvýrazňovač Visioline V-20 modrý

Erich Krause Zvýrazňovač Visioline V-20 modrý
21 21 1451
21,- Kč

Původní cena: 21,- Kč


Hodnocení:


Erich Krause Zvýrazňovač Visioline V-20 modrý z kategorie kancelářské potřeby, kancelářské nástroje, psací potřeby, popisovače a zvýrazňovače, se slevou kupte přes Chci.cz.

PexoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pexo a budete spokojení s dodaným Erich Krause Zvýrazňovač Visioline V-20 modrý .

Detailní informace

Zvýrazňovač pro označování textu. Je vhodný na všechny typy papírů, včetně kopií a faxů. Tloušťka stopy je 0,6-5,2 mm. Širší část je vhodná pro zvýrazňování textu, tenčí naopak pro podtrhávání textu. Inkoust je na vodní bázi. Na papíru rychle zasychá, nezanechává stopy na zadní straně papíru. Délka psaní: 700 metrů. Životnost zvýrazňovače je až 5 let.

Produkt je výrobek značky Erich Krause ,distribuovaný s EAN kódem 4041485309444.

Procházet zboží z kategorie Kancelářské potřeby Erich Krause, Kancelářské nástroje Erich Krause, Psací potřeby Erich Krause, Popisovače a zvýrazňovače Erich Krause.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Erich Krause Zvýrazňovač Visioline V-20 modrý a další podobné zlevněné zboží z kategorie kancelářské potřeby sleva, kancelářské nástroje sleva, psací potřeby sleva, popisovače a zvýrazňovače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Erich Krause a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Erich Krause najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Erich Krause Zvýrazňovač Visioline V-20 modrý
Právě si prohlížíte...

21,- Kč