Erich Krause Zvýrazňovač Visioline Mini žlutý

Erich Krause Zvýrazňovač Visioline Mini žlutý
17 17 1960
17,- Kč

Původní cena: 17,- Kč


Hodnocení:


Erich Krause Zvýrazňovač Visioline Mini žlutý z kategorie kancelářské potřeby, kancelářské nástroje, psací potřeby, popisovače a zvýrazňovače, se slevou kupte přes Chci.cz.

PexoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pexo a budete spokojení s dodaným Erich Krause Zvýrazňovač Visioline Mini žlutý .

Detailní informace

Mini zvýrazňovač pro označování textu. Je vhodný na všechny typy papírů, včetně kopií a faxů. Tloušťka stopy je 0,6-5,2 mm. Širší část je vhodná pro zvýrazňování textu, tenčí naopak pro podtrhávání textu. Inkoust je na vodní bázi. Na papíru rychle zasychá, nezanechává stopy na zadní straně papíru. Životnost zvýrazňovače je až 5 let.

Produkt je výrobek značky Erich Krause ,distribuovaný s EAN kódem 4041485427544.

Procházet zboží z kategorie Kancelářské potřeby Erich Krause, Kancelářské nástroje Erich Krause, Psací potřeby Erich Krause, Popisovače a zvýrazňovače Erich Krause.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Erich Krause Zvýrazňovač Visioline Mini žlutý a další podobné zlevněné zboží z kategorie kancelářské potřeby sleva, kancelářské nástroje sleva, psací potřeby sleva, popisovače a zvýrazňovače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Erich Krause a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Erich Krause najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Erich Krause Zvýrazňovač Visioline Mini žlutý
Právě si prohlížíte...

17,- Kč