Erich Krause Mikrotužka XS, 20 tuh 0,5 mm

Erich Krause Mikrotužka XS, 20 tuh 0,5 mm
23 23 1483
23,- Kč

Původní cena: 23,- Kč


Hodnocení:


Erich Krause Mikrotužka XS, 20 tuh 0,5 mm z kategorie kancelářské potřeby, kancelářské nástroje, psací potřeby, pera a tužky, tužky, psací tužky, mechanické tužky, se slevou kupte přes Chci.cz.

PexoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pexo a budete spokojení s dodaným Erich Krause Mikrotužka XS, 20 tuh 0,5 mm .

Detailní informace

Šestihranná mikrotužka XS. Balení obsahuje i 20 náhradních tuh. Tvrdost tuhy je HB. Průměr tuhy: 0,5 mm. Tělo tužky je vyráběno v neonových barvách. MIKROTUŽKA SE VYRÁBÍ VE VÍCE BAREVNÝCH VARIANTÁCH BEZ MOŽNOSTI VÝBĚRU.

Produkt je výrobek značky Erich Krause ,distribuovaný s EAN kódem 4041485452034.

Procházet zboží z kategorie Kancelářské potřeby Erich Krause, Kancelářské nástroje Erich Krause, Psací potřeby Erich Krause, Pera a tužky Erich Krause, Tužky Erich Krause, Psací tužky Erich Krause, Mechanické tužky Erich Krause.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Erich Krause Mikrotužka XS, 20 tuh 0,5 mm a další podobné zlevněné zboží z kategorie kancelářské potřeby sleva, kancelářské nástroje sleva, psací potřeby sleva, pera a tužky sleva, tužky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Erich Krause a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Erich Krause najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Erich Krause Mikrotužka XS, 20 tuh 0,5 mm
Právě si prohlížíte...

23,- Kč