Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Delphin RGW Pro

Delphin RGW Pro

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Delphin RGW Pro z kategorie kutilství a řemeslo, nářadí a nástroje, svítilny a čelovky, Čelovky, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Delphin RGW Pro .

Detailní informace

Originální, propracovaná čelovka od značky Delphin, která nabízí několik skvělých funkcí a výkon 5 W se svítivostí 200 lm. RWG PRO disponuje pohybovým senzorem a třemi barvami svícení, mezi které patří klasické bílé světlo, ale také zelené a červené. Po prvním kliknutí se čelovka rozsvítí na 30 % a vydrží svítit až 10 hodin. Po druhém kliknutí svítí na 100 % s výdrží 4 h. Při třetím kliknutí se změní barva svícení na zelenou s intenzitou 30 % a excelentní výdrží až 15 h. Po 4. kliknutí svítí zelené světlo na 100 % a při 5. kliknutí se na 100 % ...rozsvítí světlo červené. Právě zelené a červené světlo nepřitahuje otravný hmyz a rozhodně ho oceníte i během zdolávání ryb, které se plaší mnohem méně než při osvícení bílým světlem. Senzor pohybu lze aktivovat pomocí druhého tlačítka a na rozsvícení lampy tak stačí před ní zamávat dlaní. Nespornou devizou je také indikace kapacity baterie, která se na čelovce rozsvítí při delším podržení spínacího tlačítka. Baterii s kapacitou 1500 mAh je možné nabíjet přes USB kabel s mikro konektorem, přičemž plné nabití trvá 4,5 h.Samotná lampa je upevněna na pevném elastickém popruhu s efektním logem Delphin a názvem RGW PRO. Lampu lze podle potřeby polohovat směrem nahoru a dolů. Ať už jste rybář, myslivec nebo outdoorový nadšenec, Delphin RGW PRO nepochybně uspokojí vaše nároky na kvalitní čelovku s množstvím moderních funkcí.Technické parametry:Zdroj světla: LEDVýkon: 5 W, 200 lmBaterie: 1500 mAh, 3.7 VRozměry: 60 x 35 x 40 mmHmotnost: 75 gNabíjení: USB Barva: Černá Barva: Hnědá Navrženo v: Slovensko Země původu: Čína

Produkt je výrobek značky Delphin ,distribuovaný s EAN kódem 8586018493703.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Delphin, Nářadí a nástroje Delphin, Svítilny a čelovky Delphin, Čelovky Delphin.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Delphin RGW Pro a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, nářadí a nástroje sleva, svítilny a čelovky sleva, Čelovky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Delphin a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Delphin najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Delphin RGW Pro
Právě si prohlížíte...

610,- Kč